Ruokatunti

Ruokatunnilla puhutaan joka viikko ruoasta ja ravintoloista mielenkiintoisten alan vieraiden kera Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin johdolla. Ohjelmassa paljastetaan myös ravintola-alan uusimmat juorut ja kerrotaan hyvän ruoan ystäville parhaat stadilaiset menovinkit.

Ruokatunti taajuudella maanantaisin klo 13–14.

Ohjelman tarjoaa Heinon Tukku.

Tilaa Ruokatunti podcastina: iTunesAndroid, Spotify

Tekijät

Tulossa

  • Ruokatunti 27.8.2018 13.00

Podcast - pelkkää puhetta

Näytä lisää

Soittolistat

ke 16.5.2018 23.00
  • THE FLAMING LIPS
    It's Summertime
  • Palo, Tauno
    Toukokuu
  • BLUR
    Clover over Dover
  • REGINA
    Paras Aika Vuodesta
ma 14.5.2018 13.00
  • Palo, Tauno
    Toukokuu
  • REGINA
    Paras Aika Vuodesta
  • BLUR
    Clover over Dover
  • THE FLAMING LIPS
    It's Summertime
ke 9.5.2018 23.00
  • Transviolet
    The Hamptons
  • GARLAND JUDY
    I'm Just wild about Harry
  • THE DIVINE COMEDY
    A Seafood Song
ma 7.5.2018 13.00
  • GARLAND JUDY
    I'm Just wild about Harry
  • Transviolet
    The Hamptons
  • THE DIVINE COMEDY
    A Seafood Song
ke 2.5.2018 23.00
  • LEEVI AND THE LEAVINGS
    Unelmia ja toimistohommia
  • PINK MARTINI
    Sympathique
  • ZZ TOP
    Cheap Sunglasses
ti 1.5.2018 21.00
  • LEEVI AND THE LEAVINGS
    Unelmia ja toimistohommia
  • PINK MARTINI
    Sympathique
  • ZZ TOP
    Cheap Sunglasses
ma 30.4.2018 13.00
  • ZZ TOP
    Cheap Sunglasses
  • LEEVI AND THE LEAVINGS
    Unelmia ja toimistohommia
  • PINK MARTINI
    Sympathique
ke 25.4.2018 23.00
  • CHISU
    Saaliit
  • JORI SJÖROOS
    Animals
  • SIA
    Cheap thrills
  • SORSAKOSKI TOPI
    Olet kaikki
ma 23.4.2018 13.00
  • CHISU
    Saaliit
  • JORI SJÖROOS
    Animals
  • SIA
    Cheap thrills
  • SORSAKOSKI TOPI
    Olet kaikki
ke 18.4.2018 23.00
  • MADONNA
    Express Yourself
  • EURYTHMICS
    Sweet Dreams
  • BIKINI KILL
    Rebel Girl
  • SUMMER DONNA
    She works hard for the money

Yhteistyö­kumppanit

On-demand

  • play / pause 20.8.2018 13.00
    Päivän aihe on riista ja metsästys. Onko riista eettisen lihansyöjän valinta? Vieraana Kati Pohja, joka on kirjoittanut kirjan Riistaa lautasella. Ohjelman tarjoaa Heinon tukku.
  • play / pause 13.8.2018 13.00
  • play / pause 6.8.2018 13.00
    Aiheena Helsingin yöelämä ja uusi ravintolakulttuuri. Vieraina Kuudes Linja Oy:n Tim Uskali ja Toni Rantanen, jotka kertovat miten ala on muuttunut 20 vuodessa ja mitkä ovat avaimet menestykseen. Ohjelman tarjoaa Heinon tukku.
  • play / pause 23.7.2018 13.00
    Jäätelöspesiaali! Puhetta niin artesaanijäätelöstä kuin kaupan pakastealtaan valikoimasta. Vieraina Jädelinon Tiina Karhu sekä olut- ja jäätelöentusiasti Ester Laiho.
  • play / pause 9.7.2018 13.00
    Nyt grillataan! Pipsa ja Meri-Tuuli ottavat käsittelyyn “must have” -grillivehkeet. Miten he itse grillaavat ja mitä kaikkea grilliin silloin heitetään? Mukana myös uusimmat ravintolat ja pari kommenttia Sesonkiravintolan ravintola-arviosta.
  • play / pause 2.7.2018 13.00
    Vieraana Jyrki Sukula.
  • play / pause 25.6.2018 13.00
    Käsittelyssä yksi parhaista kotimaisista kasviksista, peruna! Vieraana Sanna Mansikkamäki, jonka peruna-aiheinen kirja ilmestyy syksyllä. Jaossa hyviä perunaruokaideoita ja käsittelyssä perunamyytit. Ohjelman tarjoaa Heinon tukku.
  • play / pause 18.6.2018 13.00
    Ohjelman tarjoaa Heinon tukku.
  • play / pause 11.6.2018 13.00
    Aiheena viinit ja viinitrendit ravintoloissa. Vieraita Vindirektistä ja BasBasin Niki Thieulon. Pipsa ja Meri-Tuuli jakaa oman vinkkinsä tulevan viikonlopun Taste Of Helsinkiin.
  • play / pause 4.6.2018 13.00
    Aiheena Suomen kokkimaajoukkue. Mihin joukkue treenaa ja mitä treenaaminen tarkalleen ottaen on? Puhutaan myös Taste Of Helsingistä ja Chefs’ Secrets -koekeittiöstä, jota liidaavat kokkimaajoukkueen kokit.
  • play / pause 28.5.2018 13.00
    Voihan voileipäkakku! Mitä, miksi ja miksi? Tätä pohtii Meri-Tuulin ja Pipsan kanssa Suomen voileipäkakkuekspertti (ja HS:n ruokatoimittaja) Teemu Leminen.
  • play / pause 21.5.2018 13.00
    Miten avataan ravintola ihan uuteen kauppapaikkaan ilman suurta julkisuutta? Nomasta valmistunut Kim Mikkola ja Jouni Rahikainen pohtivat.
  • play / pause 14.5.2018 13.00
    Aiheena saaristolaisravintolat. Ohjelman tarjoaa Heinon tukku.
  • play / pause 7.5.2018 13.00
    Vieraana Harri Syrjänen. Ohjelmassa puhutaan Hietsun rantaan avautuneesta Hampton Bay -ravintolasta, jossa Harri on mukana. Miksi Syrjänen ei ole sarjaravintoloitsija, kuten muut hänen ikäpolvensa kokeista? Lisäksi ohjelmassa kuullaan keittiömestari Matti Jämsenin haastattelu Järvenpäässä avautuneesta ravintolasta.
  • play / pause 26.3.2018 13.00
    Vieraana keittiömestari ja ravintoloitsija Ari Ruoho. Miten lapset saadaan innostumaan mukaan ruoanlaittoon? Ja miltä Arin mielestä näyttää nuorten ruokakasvatus vuonna 2018?
  • play / pause 19.3.2018 13.00
    Vieraana Fafa’sin perustaja Doron Karavani. Puhutaan Karavanin tarinasta sekä menestyvän pikaruokaketjun rakentamisesta. Entä minkälaisen työn takana oli laajeta etelänaapuri Viroon?
  • play / pause 12.3.2018 13.00
    Vieraana Kenneth Nars, jonka kanssa puhutaan Marcus Samuelssonin urasta ja kokeista brändeinä. Kuinka kokista rakennetaan brändi?
  • play / pause 5.3.2018 13.00
    Hyvä, paha muovi. Vieraina Muoviteollisuus ry:n Vesa Kärhä ja Otso Sillanaukee Nollahukka-blogista.
  • play / pause 26.2.2018 13.00
    Kasvisruoka bisneksenä. Vieraina nyhtökauraa valmistavan Gold&Green Foodsin perustaja Maija Itkonen sekä Jalotofun kaupallinen johtaja Jouko Riihimäki.
  • play / pause 19.2.2018 13.00
    Vieraana Antto Melasniemi. Puhutaan Pontuksesta ja St. George ravintolasta.
Näytä lisää