Ruokatunti

Ruokatunnilla puhutaan joka viikko ruoasta ja ravintoloista mielenkiintoisten alan vieraiden kera Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin johdolla. Ohjelmassa paljastetaan myös ravintola-alan uusimmat juorut ja kerrotaan hyvän ruoan ystäville parhaat stadilaiset menovinkit.

Ruokatunti taajuudella maanantaisin klo 18–19.

Ohjelman tarjoaa Stockmannin Herkku.

Tilaa Ruokatunti podcastina:

iTunes

Android

Tekijät

Tulossa

  • Ruokatunti 18.12.2017 18.00
  • Ruokatunti 25.12.2017 18.00
  • Ruokatunti 1.1.2018 18.00

Podcast - pelkkää puhetta

Näytä lisää

Soittolistat

ma 11.12.2017 18.00
  • YONA
    Nättii, eipä
  • DESTINY'S CHILD
    Independent Women, Pt.1
  • MONA CARITA
    Soita mulle
  • PARTON DOLLY
    9 to 5
ma 4.12.2017 18.00
  • PRINCE
    1999
  • TURNER TINA
    River Deep - Mountain High
  • LIONEL RICHIE
    All night long
ma 27.11.2017 18.00
  • KARI TAPIO
    Juna kulkee
  • ANNA PUU
    Nopeimmat junat
  • SPRINGSTEEN BRUCE
    Downbound Train
  • QUEEN
    Flash
ma 20.11.2017 18.00
  • JORI SJÖROOS
    Animals
  • SORSAKOSKI TOPI
    Olet kaikki
  • SIA
    Cheap thrills
  • CHISU
    Saaliit
ma 13.11.2017 18.00
  • FIRST AID KIT
    Stay Gold
  • THE NEW YORK DOLLS
    Subway train
  • DUTRONC JACQUES
    Les cactus
  • CLARK PETULA
    Don't Sleep In The Subway
ma 6.11.2017 18.00
  • "100 GREATEST TV THEMES"
    Dallas
  • WILLIAMS HANK
    Jambalaya
  • ZZ TOP
    Bar-B-Q
  • BEASTIE BOYS
    Finger licking good
ma 30.10.2017 18.00
  • YOUNG NEIL
    A Man Needs A Maid
  • QUEEN
    I Want To Break Free
  • CHER
    You better sit down kids
  • SUPERTRAMP
    Logical Song
ma 23.10.2017 18.00
  • MIZZY VIC
    The Addams Family: Main Theme
  • ROCKWELL
    Somebody's Watching Me
  • PICKETT BORIS
    Monster Mash
  • SIMONE NINA
    I Put A Spell On You
  • Levi Stubbs
    Feed Me
ma 16.10.2017 18.00
  • TÖÖLÖN KETTERÄ
    Kuplii (feat. VG+)
  • THE BAND
    King Harvest (Has Surely Come)
  • THE BEATLES
    Octopus's Garden
  • ECHO & THE BUNNYMEN
    Seven Seas
ma 9.10.2017 18.00
  • SUEDE
    She's In Fashion
  • ISAAK CHRIS
    Blue Hotel
  • WILCO
    Hotel Arizona
  • LEONARD COHEN
    Chelsea Hotel #2

Yhteistyö­kumppanit

On-demand

  • play / pause 11.12.2017 18.00
    Ruokaa kotiin! Vieraana Vappu Pimiä, radion, telkkarin ja nyt myös ruokamaailman superstara. Toisena vieraana Anton&Antonin Hanna Jokinen. Puhutaan siis Vapun uudesta yrityksestä Ruokaboksista ja Anton&Antonin ruokakassipalveluista.
  • play / pause 4.12.2017 18.00
    Vieraana juhlien järjestämisen erikoisnaiset: Laila Snellman ja Pia Kämppi. Miten järjestetään täydelliset juhlat? Mitä se vaatii ja mitä pitää ottaa huomioon? Luvassa tunti täynnä kullanarvoisia vinkkejä siitä, miten olla oman elämäsi hostes with the mostes.
  • play / pause 27.11.2017 18.00
    Vieraana Bruce Oreck. Puhutaan Konepaja Brunon ostosta ja mitä mahdollisuuksia se luo ravintoloille ja esimerkiksi pienille ruokatehtaille
  • play / pause 20.11.2017 18.00
    Vieraana Anni Hautala, jolta ilmestyy tällä viikolla keittokirja.
  • play / pause 13.11.2017 18.00
    Vieraana Suomen Bocuse D’Or -edustajaksi valittu Ismo Sipeläinen. Finnjävelissä työskentelevän keittiömestarin elämä muuttui yhdessä yössä. Nyt tiedossa on ankaraa täysipäiväistä harjoittelua kohti Bocusen Torinossa järjestettäviä osakilpailuja.
  • play / pause 6.11.2017 18.00
    Ruokatunnilla vieraana muun muassa ravintola Murusta ja Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmasta tunnettu Timo “Lintsi” Linnamäki, joka on avannut viime perjantaina Etelärantaan uuden Sue Ellen -nimisen ravintolan.
  • play / pause 30.10.2017 18.00
    Ruokatunnilla puhutaan siitä, miten helpottaa elämää keittiössä ja kokata parempaa ruokaa.
  • play / pause 23.10.2017 18.00
    Halloween special! Vieraana New Yorkin Upper East Sidellä lapsuutensa viettänyt Lissu Moulton. Lissu kertoo, mistä Halloweenissä oikein on kyse.
  • play / pause 16.10.2017 18.00
    Pipsa ja Meri-Tuuli käsittelevät tällä viikolla kestävää kalankasvatusta. Mukana studiossa on Raisioaquan Tomi Kantola. Raisioaqua on kehittänyt rehun, jolla ruokkimalla Itämerta puhdistetaan. Mitä on kassilohi ja minkälaista kasvatettua kalaa kannattaa suosia?
  • play / pause 9.10.2017 18.00
    Vieraana Saimi Nousiainen, joka kertoo Hotelli Punkaharjusta. Luonnollisesti ohjelmassa fiilistellään myös sieniä ja puhutaan uudesta turismista. Ohjelmassa kuullaan lisäksi haastattelu Wilcon basistin John Stirratin hotellihankkeesta.
  • play / pause 2.10.2017 18.00
    Vieraana Sikke Sumari. Asiaa mm. Siken omakustantamasta keittokirjasta Nami Namaste. Ohjelmassa hehkutetaan anjoviksia ja muistellaan italialaisen ruokakulttuurin rantautumista Helsingin ravintolaskeneen.
  • play / pause 25.9.2017 18.00
    Vieraana keittiömestari Benjamin Frostell, joka valmistautuu marraskuussa pidettäviin Suomen Bocuse D’Or edustajan karsintoihin. Pipsa ja Meri-Tuuli koittavat myös onkia Benjaminilta millaisen ravintolan hän luo Kaartinkaupunkiin, kun hän ryhtyy luotsaamaan Juuri-ravintoloiden uusinta paikkaa Kaartinkaupungissa.
  • play / pause 18.9.2017 18.00
    Vieraana Tomi Björck. Miltä maistuu huippukokin elämä Australiassa?
  • play / pause 11.9.2017 18.00
    Ruokatunnilla puhutaan kalastuksesta ja kalasta kauppatavarana. Vieraina Topi Vaissi Stockmannilta ja Karl Huttunen Tukkutorin kalasta. Ohjelman tarjoaa Stockmannin Herkku.
  • play / pause 4.9.2017 18.00
    Ruokatunnilla sukelletaan omenasatoon - nyt kun kotimainen omena on tullut taas kauppoihin. Vieraana Susanna Pykäläinen, joka on perustanut Omenasieppari -yrityksen, joka puristaa omppumehua kaupunkilaisten ylijäämäomenista ja tarjoaa vaikeasti työllistyville töitä. Jaossa myös Pipsan ja Meri-Tuulin suosikki omppureseptit.
  • play / pause 28.8.2017 18.00
    Ruokatunnilla fiilistellään suomalaista perinneruokaa! Vieraana Modernia Maakuntaruokaa -kirjan tekijä Juuli Hakkarainen.
  • play / pause 21.8.2017 18.00
    Vieraana Hans Välimäki. Lidlin kassallakin viime aikoina työskennellyt Hans on avannut Vespan tilalle uuden ravintolansa Sämin ja aikeissa on avata lisää uusia rafloja lähivuosina. Millä mielellä entinen Michelin-ravintoloitsija katsoo tämänhetkistä ravintolakenttää?
  • play / pause 14.8.2017 18.00
    Ruokatunti palaa kesälomalta ja tarttuu heti Flow-festivaaleihin. Pipsan ja Meri-Tuulin kanssa Flow’n parasta annosta valitsemassa Henri Pulkkinen. Lisäksi haastattelussa Wilcon John Stirrat, joka on armoton foodie ja kertoo omat parhaat festariruokamuistonsa. Ruokatunnilla on myös paljon uutisia ja muutama ravintolahuhu, joita spekuloidaan ohjelman ehtoopuolella.
  • play / pause 7.8.2017 18.00
    Ruokatunnilla kuullaan uusintana viime vuoden Flow Festival -erikoisjakso.
  • play / pause 31.7.2017 18.00
    Ruokatunti tutustuu alkuviineihin, siidereihin ja kivijalkayrittämiseen. Vieraana naturaaliviinibaari Winon Oona Bondestam sekä siideribaari Sidrerian Ingrid Viertola. Ohjelma on uusinta.
Näytä lisää