Ruokatunti

Ruokatunnissa puhutaan joka viikko ruoasta ja ravintoloista mielenkiintoisten alan vieraiden kera Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Lindströmin johdolla. Ohjelmassa paljastetaan myös ravintola-alan uusimmat juorut ja kerrotaan hyvän ruoan ystäville parhaat stadilaiset menovinkit.

Ruokatunti taajuudella maanantaisin klo 18–19.

Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.

Tekijät

Tulossa

  • Ruokatunti 3.7.2017 18.00
  • Ruokatunti 10.7.2017 18.00
  • Ruokatunti 17.7.2017 18.00
  • Ruokatunti 24.7.2017 18.00

Soittolistat

ma 5.6.2017 18.00
  • THE SMITHS
    Ask
  • THE BEATLES
    Norwegian Wood (This Bird Has Flown)
  • KOIVU MATTI JOHANNES
    Kalastaja
  • ZETTERLUND MONICA
    Kärlek och pepparort
  • MÅRTENSON LASSE
    En Sjökapten
ma 29.5.2017 18.00
  • KRAFTWERK
    Computer world
  • THE ROLLING STONES
    She's A Rainbow
  • MITCHELL JONI
    California
  • DEL REY LANA
    Young And Beautiful
  • LIANNE LA HAVAS
    Green & Gold
ma 22.5.2017 18.00
  • SALMINEN SIMO
    Minä olen paakari
  • THE ROLLING STONES
    Brown Sugar
  • SIMONE NINA
    I want a little sugar in my bowl
  • ELLA FITZGERALD
    The Muffin Man
  • SINATRA NANCY
    Sugar town
ma 15.5.2017 18.00
  • RODRIGUES AMáLIA
    Fui ao mar buscar sardinhas
  • HEART
    Barracuda
  • HENLEY DON
    Sunset Grill
  • THE BEATLES
    Here Comes The Sun
ma 8.5.2017 18.00
  • PET SHOP BOYS
    Opportunities(Let's Make Lots Of Money)
  • 50 CENT
    Candy Shop
  • FARLOWE CHRIS
    Handbags And Gladrags
  • RED HOT CHILI PEPPERS
    Coffee Shop
ma 1.5.2017 18.00
  • PINK MARTINI
    Sympathique
  • LEEVI AND THE LEAVINGS
    Unelmia ja toimistohommia
  • ZZ TOP
    Cheap Sunglasses
ma 17.4.2017 18.00
  • THE 5TH DIMENSION
    Stoned Soul Picnic
  • BLUR
    Bank Holiday
  • AIR
    Cherry Blossom Girl
  • BARDOT BRIGITTE
    Moi Je Joue

On-demand

  • play / pause 26.6.2017 18.00
    Ruokatunnissa puhutaan joka viikko ruoasta ja ravintoloista mielenkiintoisten alan vieraiden kera Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Lindströmin johdolla.
  • play / pause 19.6.2017 18.00
    Pipsa ja Meri-Tuuli kertovat miten viettävät juhannusta ja ennen kaikkea mitä juhannuksena syödään. Vieraana keittiömestari Timo ‘Lintsi’ Linnamäki (Pastis/Muru/Bystro/Finnjävel), jolta kysytään grillausvinkkejä. Ohjelma jää kesälomalle ja kesän aikana kuullaan Ruokatunnin uusintoja.
  • play / pause 12.6.2017 18.00
    Taste of Helsinki -spesiaali! Vieraana tänä vuonna Taste of Helsinkiin osallistuvan Shelterin Teemu Laurell. Haastattelussa myös Islannin ensimmäisen Michelin-tähden napanneen Dill-ravintolan Ragnar Eiríksson sekä Sasu Laukkonen, jotka kertovat yhteisestä pop up -ravintolastaan.
  • play / pause 5.6.2017 18.00
    Vieraana Ask ja Jord -ravintoloiden omistaja ja keittiömestari Filip Langhoff. Minkä matkan Filip ja hänen vaimonsa ovat kulkeneet tullakseen Michelin-tähden ravintoloitsijoiksi? Lähetyksessä puheenaiheina New Nordic -ruokatrendi ja sunnuntaina Jordissa järjestettävä Chefs Dinner -illallinen.
  • play / pause 29.5.2017 18.00
    Vieraana Instagramista keittokirjailijaksi bongattu, Date+Kalen toinen ravintoloitsija Anni Kravi. Studiossa puhutaan terveellisestä ja kauniista ruoasta.
  • play / pause 22.5.2017 18.00
    Pipsa ja Meri-Tuuli selvittävät miten leivotaan taikinajuuresta ja miksi Helsingissä on meneillään melkoinen baakkelssibuumi. Vieraina uusimman leipomotulokkaan Levainin leipurit Susanna Vuori ja Kaisa Johansson. Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.
  • play / pause 15.5.2017 18.00
  • play / pause 8.5.2017 18.00
  • play / pause 1.5.2017 18.00
    Krapula - miten siitä selvitään ja miten siltä voi välttyä, jos kuitenkin haluaa kaataa kuohuvaa kurkustaan alas koko vapun.
  • play / pause 24.4.2017 18.00
    Valmistaudutaan lämpimiin keleihin ja tulevaan vappuun puhumalla piknikeistä ja herkuttelusta ulkona. Vieraana Anikó Lehtinen, jonka Ihan Ulkona -retkieväskeittokirja ilmestyy huomenna. Enää ei ehdi laittamaan simaa, joten kysytään Anikón juomavinkit ja piknik-kikat vapun juhlintaan.
  • play / pause 17.4.2017 18.00
    Meri-Tuuli ja Pipsa kertovat parhaat vinkit pääsiäisen jämien käytölle - mitä tehdä kaikelle pääsiäismunasuklaalle sitten kun se alkaa tökkimään? Pipsa kertoo herkullisen mämminkäyttövinkin sille varalle, että häneltä sattuisi mämmiä jäämään. Entä miksi pääsiäisenä pitää syödä lammasta ja mitä kaikkea ihanaa potkan rääppeistä voi valmistaa?
  • play / pause 10.4.2017 18.00
    Tomato, tomatoe. Vieraana tomaattikirjan julkaissut Sonja Lumme. Miten saa kaupungissa parhaan sadon parvekkeella tai viljelylaarissa ja milloin siemenet pitää laittaa itämään? Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.
  • play / pause 3.4.2017 18.00
    Ruokatunnilla keskustellaan ammatillisesta bloggaamisesta, miten blogilla voi elää sekä miten bloggaaminen on muuttanut ruokaviestintää.
  • play / pause 27.3.2017 18.00
    Ruokatunti puhuu tällä viikolla Helsingin kivijalkabaareista. Mikä on johtanut siihen onnelliseen tilanteeseen, että Helsingissä on nykyään lukuisia paikkoja, mihin oluen ja viinin ystävät voivat mennä nauttiman pienistä käsityötuotteista? Entä minkälaista ruokaa niissä tarjotaan? Vieraina valottamassa aihetta ovat tuoreen naturaaliviinibaari Winon Oona Bondestam sekä viime viikolla avatun siideribaari Sidrerian Ingrid Viertola. Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.
  • play / pause 20.3.2017 18.00
    Ruokatunnilla puhetta kananmunasta. Vieraana Samuli Karjula Egg-ravintolasta ja Sanna Mansikkamäki, jolta ilmestyy keittokirja Muna - Herkulliset ohjeet kananmunasta maaliskuun lopussa.
  • play / pause 13.3.2017 18.00
    Pipsan ja Meri-Tuulin käsittelyssä on tänään kaupungin ravintolauutiset. Lisäksi keskustellaan ruokakaupasta, vieraana studiossa on Stockmannin Herkun Soili Saarinen, joka kertoo tällä viikolla aukeavasta Tapiolan Herkusta ja siitä miten suunnitellaan unelmien ruokakauppa.
  • play / pause 6.3.2017 18.00
    Ruokatunti on tänään cocktailtunti. Vieraina baarimestari Jenna Mansikka sekä Kai Kilpinen Helsinki Distilling Companystä.
  • play / pause 27.2.2017 18.00
    Ohjelman vieraana ravintoloitsija Antto Melasniemi.
  • play / pause 21.2.2017 17.00
    Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Lindström tutustuvat WWF:n Lihaoppaaseen ja puhuvat kestävästä lihansyönnistä – onko sellaista? Vieraina WWF:n Jussi Nikula sekä metsästystä harrastava kokki Matti Liipo. Ohjelman tarjoavat Stockmann ja Helsingin kaupunki.
  • play / pause 7.2.2017 17.00
    Pipsa Hurmerinnan ja Me­ri-Tuu­li Lindst­römin vieraiksi saapuvat Jonna Vormala ja Pupu salaattibaarin avannut Petri Hotti. Ruokatunnilla puhutaan salaatista raaka-aineena siitä ja miksi hyvää salaattia on niin vaikeaa saada Helsingissä. Oh­­jel­­ma teh­­dään yh­­teis­­työs­­sä Stock­­man­­nin ja Hel­sin­gin kau­pun­gin kans­­sa.