Ohjelma: Ruokatunti

14.1.2019

Miten tehdään täydellinen ramen-keiton liemi?

Keskustelua nuudeleista ja liemistä, sillä tässä jaksossa sukelletaan pää edellä suoraan ramen-kulhoon!

Vieraina studiossa Fat Ramenin perustajat Marcos Gois ja Otto Sarpaniemi, joilta Pipsa ja Meri-Tuuli selvittävät täydellisen liemen salaisuuden.

Ramen on alunperin Kiinasta kotoisin oleva, mutta japanilaistunut nuudeliruoka. Japanissa ramen on suosittua pikaruokaa, ja se on pikkuhiljaa alkanut löytämään jalansijaa myös Suomesta.

Mistä Marcos ja Otto keksivät tuoda nimenomaan ramenin Suomeen? Miten nuudeleilla voi hifistellä?

Otto ja Marcos ovat myös avanneet Torikortteleihin uuden Gohan Wine Barin. Marcos on erikoistunut sakeen, viiniin ja hyvään ruokaan. Ravintolalla on takanaan myös noin viikon verran lounasserviisiä, ja Pipsa ja Meri-Tuuli utelevat tietenkin taustoja tästä uutuusravintolasta.

Ohjelman tarjoaa Heinon tukku.