On-Demand

Kuuntele Radio Helsingin lähetykset musiikkeineen - ajasta ja paikasta riippumatta.

 • Sunnuntaiaamun albumina Kate Bushin debyyttilevy, The Kick Inside.
 • Vauhdikasta menoa lämpimässä perjantai-illassa. Sekalainen setti musiikkia.
 • Setumon ja Hassanin seurassa heidän omat äidit! <3
 • play / pause Anikó 5.8.2022 07.00
  Vieraana Emmi Kattelus, joka on kuratoinut Flow-festivaalin uuteenTiilikello x Polestar -tilaan näyttelyn sekä CoolHead -festivaaleilta Oskari Sarkima ja Pietari Kruus. Tutustumme myös uuteen Sekel -ravintolaan, joka on ottanut vaikutteensa suomalaisesta ravintolahistoriasta. Luvassa lisäksi tiedonmuruja maailmalta sekä toivebiisejä, joita voi toivoa viestillä radioon!
 • ”Räppiä Helvetin Isoista Amerikkalaisista Kaupungeista” on ollut radiourani parhaimmistoa, eikä sarjan loppua vielä näy! Huomenna torstaina tarjolla mega-extra-hyper-spessu, kun soitan Wu-Tang Clanin musaa, sämplejä, remixejä, bootlegejä kokonaiset kolme tuntia Radio Helsingin taajuudella. Ohjelma on kuunneltavissa jälkikäteen heti perjantaina, joten ei tarvitse huomenna kukkua yömyöhään, jos ei jaksa! Tarjolla myös Ghostface Killahin filosofiaa, joka ei jätä kovempaakaan kaduntallaajaa kylmäksi. Tämän lystin kustantavat Olarin Panimo sekä Fat Ramen, joten käykää imuroimassa bisseä ja ryystäämässä ramenia, koska sponssit ovat kaikki kaikessa.
 • Kaiken kansan muotoilua. Suomalaisella muotoilulla on vakiintunut maine tasa-arvon sanansaattajana. Lukuisissa ikonisissa muotoilutuotteissamme on nähty voimaa yhdenvertaisemman arjen rakentamiseen. Maineesta huolimatta tasa-arvotyön hyvät aikeet eivät ole aina toteutuneet. Kuka saa suunnitella ja kenen ehdoilla? Kenelle suunnitellaan? Kenen työ on näkyvää, kenen ääni pääsee kuuluviin? Tässä jaksossa keskustelua näistä ja Designmuseon Kaiken kansan muotoilua -näyttelystä muotoiluhistorioitsija, kuraattori Kaisu Savolan ja muotoilija Hanna Anosen kanssa.
 • play / pause Njassa 4.8.2022 07.00
  10.00 NCO kertoo lauantaisesta Korjaamolla 360-lavalla järjestettävistä levyjulkkareistaan.
 • play / pause Untempo 3.8.2022 18.00

Vanhemmat lähetykset löytyvät ohjelmasivuilta.