On-Demand

Kuuntele Radio Helsingin lähetykset musiikkeineen - ajasta ja paikasta riippumatta.

 • Soitossa mm. uusi Efterklang, Amen Dunes sekä A. G. Cook
 • Studiossa Njassa. 9.30 Lyyti ja uusi kappale Seitsemän kukkaa. 10.20 G Livelab Helsingin tuottaja Niklas Aaltio kertoo syksyn uusista keikkajulkistuksista.
 • play / pause MUSAMUSA 16.5.2024 18.00
  MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU? Tällä viikolla MUSAMUSAn Rosanna ja Mandéloz perkaavat musa-alan ajankohtaiset aiheet. Keskustelua luvassa muun muassa Euroviisuista, viikonlopun festivaaleista, indieartistien uranäkymistä ja David Gilmoren kiertueesta.
 • play / pause Livenä! 16.5.2024 16.00
  Ohjelmassa on kylässä käy ensimmäiselllä tunnilla pitkän linjan laulutaiteilija ja laulunopettaja, The Voice, Maija Hapuoja. Maija Hapuoja esiintyy Leppävaaran Sellosalissa keskiviikkona 22.päivä toukokuuta Tunteet-illassa, jossa kunnioitetaan Chrisse Johanssonin sanoitus-taidetta.
 • Riitta Jalkanen. Pitkän työuran Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastossa tehnyt arkkitehti Riitta Jalkanen on palkittu asiantuntija, joka on työskennellyt myös Teknillisen korkeakoulun arkkitehtiosastolla sekä kirjoittanut alan oppikirjoja. Jaksossa keskustellaan kestävän kaupunkisuunnittelun lähtökohdista, Kruunuvuorenrannan uuden asuinalueen kaavoitusprosessista ja ydinkeskustojen autioitumisesta.
 • Metsäpalot ovat katastrofikuvastoa ja luontokadon yksi symboli, mutta samalla elintärkeitä luonnon monipuolisuuden kannalta. Tätä paradoksia tarkastelee luontokeskus Haltian uusi Metsä palaa- näyttely, jonka teemoista paikan päällä kertomassa luontokasvatuspäällikkö Elina Pilke.
 • 9.00 Jazz-Espan tuottaja Annika Mustonen. 9.20 Etno-Espa ry:n varapuheenjohtajaja, yhdistyksen perustaja Riikka Hiltunen. 9.40 Samae Koskinen. 10.00 Espan lavan kulttuurituottaja Laura Pyrrö. 10.20 Paleface.
 • Karjala. Toisessa jaksossa matkataan Karjalan Tasavaltaan Vieljärvelle Karjalan kielen kodiin ja siellä on haastateltavana johtaja Natalia Antonova. Toinen haastateltava on pitkänlinjan Karjala-folkin lähettiläs, muusikko ja toimittaja Arto Rinne, joka on asunut Petroskoissa ja tehnyt koko ikänsä vaikuttavaa suomalais-venäläistä ja erityisesti karjalaisten välistä yhteistyötä. Jaksossa kuullaan Karjala-folkkia ja karjalankielistä räppiä. Lopuksi keskusteluosuus.

Vanhemmat lähetykset löytyvät ohjelmasivuilta.