On-Demand

Kuuntele Radio Helsingin lähetykset musiikkeineen - ajasta ja paikasta riippumatta.

  • Viikon Jännite: The Chisel - What A Fucking Nightmare Brittiläinen punk-yhtye The Chisel julkaisi toisen studioalbuminsa joka sisältää rehellistä, tarttuvaa ja vihaista brittipunkkia joka pitää otteessaan! Klo 20:20 studioon saapuu Saruru-yhtye puhumaan musiikistaan ja tulevasta 6 feet Underground -keikastaan! Yhteistyössä Hellsinki Metal Festival & Väre
  • play / pause Uusi ääni 20.2.2024 13.00
    Minkälaista on Lehtomäessä? Ihmeellisiä uutuksia ja jo kuultuja klassikoita!
  • play / pause Matti Nives 20.2.2024 11.00
  • Studiossa Njassa. 10.00 Grande Mahogany tulee juttelemaan Radio Helsingin Viikon levystä As Grande As.
  • Vierailemme Vapriikin Manserock-näyttelyssä. Luvassa keskustelua Juicen keikkasoppareista ja Popedan kulmamonitorista. Ihastellaan New Orleansin soul-visionäärin Allen Toussaintin monipuolista lahjakkuutta ja bailataan ullakolla Verneri Pohjolan sävelin. Uutuuksina kuullaan mm. Grande Mahoganya ja Dalindèoa! Luvassa myös räminää ja jytkettä, erämaassa saarnaava faarao ja nuori ruotsalainen lauluntekijä, joka uneksii olevansa 42-vuotias mies.
  • Studiossa Anikó. 8.00 Anna Brotkin ja Juho Mantere: Uuteen nousuun – laman lasten elämä ja teot. 9.00 Kesäseteli, Ida Koskinen Helsingin kaupungilta ja Leo Gustafsson, viime vuonna Kesäseteliä käyttänyt nuori. 10.00 Safkis: Tomaatteja Porista!, haastattelussa NAMS-tomaattiyrittäjä Jaakko Aro. 10.30 Tiina Svensk ja Deittailijan käsikirja.
  • Fokuksessa 9.3. Savoy Jazz Festivaalilla esiintyvä laulaja Michael Mayo. Lisäksi kuullaan Kota Tones -levy-yhtiöstä, joka nostaa esille musiikkia pohjoisesta Euraasiasta, kuten udmurtti- ja tuvankielistä musiikkia. Luvassa myös uusia julkaisuja ympäri maailmaa!

Vanhemmat lähetykset löytyvät ohjelmasivuilta.