Ohjelma: Ruokatunti

3.12.2018

Mitä uutta joulupöytään leipomosta?

Jaksossa hullutellaan hiilareilla, sillä aiheena ovat leipä, leivonnaiset sekä leipominen. Joulukuun alussa on tietenkin myös asiaankuuluvaa puhua kaikenlaisista joulun leivonnaisista ja leivistä.

Leipurin työt alkavat todella aikaisin aamulla, miten sellaista jaksaa? Mitä oman leipomon avaamiseen vaaditaan? Entä miksi Suomessa on niin pahoja kolmioleipiä?

Muun muassa näistä aiheista kertoo tämän kertaisen jakson vieras, leipuri ja kokki Markus Hurskainen. Patisserie Teemu & Markus on helsinkiläinen konditoria-leipomo, jonka toiminta on yhdistelmä tinkimätöntä käsityötä, luovuutta, hulluutta ja laadukkaita raaka-aineita.

Ohjelman tarjoaa Heinon tukku.