19.2.2020

Paljon uutta ja sopivasti tuttua – Radio Helsingin kevät täynnä suosikkiohjelmia

Radio Helsingin kevät 2020 on avattu! Keväällä kuullaan useita uusia musiikin erikoisohjelmia, ja lisäksi tutut suosikit jatkuvat.

Kiertoradalla-ohjelmassa vaihdetaan DJ Denzelin ja DJ J.Lindroosin kanssa vapaalle ja annetaan monipuolisen musiikin kuljettaa. Syksyllä käynnistynyt suosikkiohjelman Kaiken maailman kappaleita tarjoaa Miia Laineen johdattelemana musiikkia maailman jokaisesta kolkasta. Miro Benjin ja DJ Margeritan Karhu Dancing Club tanssittaa uusien ja erikoisempien elektronisten kappaleiden tahtiin. Matti Niveksen, Ville Herralan ja Teppo Mäkysen Jazz kiinnostaa jatkuu – jazzia laidasta laitaan, uudesta vanhaan, laadusta tinkimättä. Lasse Kurjen Rakkaudesta, Radio Helsingin ikivihreä, toivottu ja rakastettu musiikkiohjelma teki toivotun paluun syksyllä ja viihdyttää keväälläkin. Lil’ Tonyn Music4Friends sukeltaa pintaa syvemmälle klubimusiikin historiaan, ja Irene Kostaksen ja Kristiina Männikön Kostas & Männikkö virittelee mystisiä väreitä teknosta ja bunkkerielektrosta italodiscoon. Edu Kehäkettunen palasi tammikuun 2020 alussa Radio Helsingin taajuuksille omaa nimeään kantavassa ohjelmassa, jossa ajetaan kovaa! Markus Nordenstreng virittelee parhainta kitaramusiikkia Kuusikielinen taivas -ohjelmassa. Mike Rogers Show’ssa kuullaan japanilaista, brittiläistä ja yhdysvaltalaista punkkia ja kerrotaan mehukkaimmat tarinat suoraan Tokiosta.

Mitä täällä tapahtuu

Ajankohtais- ja puheohjelmien tärpit ovat niin ikään mureita: Maria Veitolan juontamassa ja toimittamassa MUSA VAI BISNES -ohjelmassa pureudutaan kiinnostavien vieraiden kanssa musiikkialan saloihin. Ajan Henki -ohjelmassa keskustellaan Minttu Vesalan johdolla ajankohtaisista ilmiöistä ja tapauksista, darkwebistä eläinten oikeuksiin, ja Ronjan Etkot antaa Ronja Kuoppamäen kanssa puheenvuoron niin nuorille kuin paikkansa vakiinnuttaneille taiteen tekijöille. Miksi he tekevät taidetta? Mitä taiteella halutaan kertoa, ja mitä sen ympärillä ja ytimessä on? Helsinki Design Weekly katselee pääkaupunkiamme design-lasien läpi ja tuo studioon ajankohtaisia muotoilijoita, graafikoita ja arkkitehtejä. Ohjelmaa vetävät Helsinki Design Weeklyn päätoimittaja Ida Kukkapuro ja Helsinki Design Weekin ohjelmajohtaja Anni Korkman.

Päiväohjelmissa parasta musiikkia ja mielenkiintoisia vieraita!

Radio Helsingin ajankohtaisohjelmissa viihdyttävät tutut tekijät: Radio Helsingin aamuissa Laura Haimila ja Niko-Pekka Mäkinen, ja päivävuoroissa Laura Friman, Matti Nives, Njassa ja musiikkipäällikkö Henri Pulkkinen. Tapaa mielenkiintoisimmat vieraat ja löydä parasta musiikkia. 

Katso kaikki Radio Helsingin ohjelmat tästä!

Radio Helsinki – olet ystävien seurassa.