15.11.2017

Helsinkikuvia.fi-palvelu on kaupungin kuvien aarreaitta

Kuka tahansa voi ladata historiallisia kuvia Helsingistä käyttöönsä, kun mainitsee lähteen.

Helsingin kaupunginmuseo avasi viime huhtikuussa valokuvakokoelmansa vapaaseen käyttöön Helsinkikuvia.fi-verkkopalvelussa. Kuvat ovat niin hyvälaatuisia, että niitä voi käyttää myös laadukkaissa painotuotteissa. Kyseessä on ensimmäinen suomalainen museo, joka avaa koko digitoidun valokuvakokoelmansa korkearesoluutioisena kaikkien käytettäväksi.

Helsingin kaupunginmuseon Aki Pohjankyrö sekä valokuvaaja Mitro Härkönen vierailivat Radio Helsingin aamuissa. Kuuntele haastattelu ohesta.

Tutustu myös Helsinkuvia.fi-kilpailuun! Löydä Helsinkikuvia.fi-palvelusta lempikuvasi, perustele miksi kuva hurmasi ja voita Panasonic Lumix DMC-LX100 -kompaktikamera! Kuvakilpailu järjestetään Radio Helsingin Facebook-sivulla.