15.8.2018

Esirippu auki! – Radio Helsinki suuntaa Espoon Kaupunginteatteriin

Espoon Kaupunginteatterissa on avoimet ovet Espoo-päivän kunniaksi lauantaina 25. elokuuta. Silloin yleisöllä on muun muassa mahdollisuus tutustua uuteen Esitystalous 3 RADIO -esitykseen ja seurata Radio Helsingin erikoislähetystä.

Espoo-päivää vietetään taajuudellamme aamujuontajiemme Anna Cadian ja Arto Koskelon seurassa. Lähetyksessä vierailee monia mielenkiintoisia vieraita ja ohjelmassa kurkistetaan Esitystalous 3 RADIO -esityksen avoimiin harjoituksiin.

Suoraa lähetystä voit tulla seuramaan myös paikan päälle, sillä Espoon kaupunginteatteri avaa ovensa yleisölle klo 11-15! Erikoislähetystä voi kuunnella taajuudella klo 10-14.

Espoon Kaupunginteatterin tarjoamasta ohjelmasta löytyvät muun muassa Esitystalous 3 – Radio -näytelmän avoimet harjoitukset klo 11.30 ja 13.30, Ääntä, valoa ja savua -näytös, kulissiseikkailu lapsille, aforismiongintaa, tarinahaasteita, teatterivisa ja paljon muuta.

Kuullaan ja nähdään Espoo-päivänä!

Esitystalous 3 – RADIO -näytelmän ensi-ilta on syyskuussa ja lippuja voi ostaa täältä.

Radio Helsinki on Esitystalous 3 – RADIO -näytelmän virallinen mediayhteistyökumppani.