8.5.2018

Mitä yhteistä on Muumimuseolla, Tampereen Teatterikesällä ja Suomen pelimuseolla?

Vastaus on Radio Helsinki!

Radio Helsingin aamutiimi vietti keväisen vuorokauden Pirkanmaan suurkaupungissa Tampereella. Lähetyspaikkana oli Suomen pelimuseo Museokeskus Vapriikin tiloissa. Lähetyksessä vierailivat pelimuseon tutkija Niklas Nylund, Tampereen Teatterikesän toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl ja taiteellisen johtoryhmän jäsen Hili Iivanainen, sekä Muumimuseon amanuenssi Monika Antikainen.

Miten tulisi toimia lapsen mahdollisen peliriippuvuuden kanssa?

 

Kuinka Tampereen Teatterikesän mittava ohjelmisto syntyy?

 

Mitä voimme oppia muumeilta?

 

Radio Helsingin Tampereelle toivat Visit Tampere, Lapland Hotels Tampere, Uusi Tampere -festivaali, Tampere-talo, Muumimuseo, Museokeskus Vapriikki, Tampereen Teatterikesä, Särkänniemi ja Gastropub Tuulensuu.