18.3.2018

Viikon levy: Töölön Ketterä – Mylly

Suomigrime-yhtye Töölön Ketterän esikoisalbumi julkaistiin 16. maaliskuuta.

Vauhdikkaista keikoista tunnettu Töölön Ketterä nousi nopeasti suosioon esikoissinglensä Ludoo myötä keväällä 2016. Omakustanteena julkaistua singleä seurasi levytyssopimus PME Recordsin kanssa sekä debyyttivuoden kruunasi ehdokkuus vuoden 2017 Emma Gaalassa.

Mylly-albumi sisältää yhdeksän uuden kappaleen lisäksi jo aiemmin julkaistut singlet Huolel feat. Kube, Valitsemaanne numeroon feat. Vesta ja Renegade Master. Kuben ja Vestan lisäksi albumilla feattaavat muun muassa Gaselleistakin tuttu DJ Ibusal sekä SONNY.

Alkaako Myllystä suomigrimen uusi aikakausi? Raitaverkkarit vedetään päälle, kun Töölön Ketterän Handshaking ja Matti 8 saapuvat vieraaksi Viikon levy -osioon maanantaina klo 16-17.