8.3.2018

Meet & Greet 9. jakso: “Mä oon aina aika pitkälti sanonut kyllä”

Meet & Greetin yhdeksännessä jaksossa keskustelevat The Hearing -nimellä soolouraa tehnyt Ringa Manner ja Reginassa vaikuttanut Mikko Pykäri.

Käärmeen sisällä -singlen julkaissut Ruusut-yhtyeen Ringa Manner on soolourallaan ollut ehdolla Nordic Music Prizen ja Teosto-palkinnon saajaksi. Ringan kanssa ajankäytöstä ja työmäärästä musiikinteossa puhumassa on Ruger Hauerin Mature-albumin tuottanut ja sittemmin soolouralle lähtenyt Mikko Pykäri.

Jaksossa Ringa ja Mikko puhuvat omista musiikkimieltymyksistään, itsensä hyväksymisestä ja musiikin arvioinnista. Studiossa keskustellaan myös passiivisesta provosoinnista musiikissa ja Mikko paljastaa Pykäri mikä meininki!!? T. Biitsi -keikan taustat.

Jakso on nähtävissä alla ja kuunneltavissa podcastina täältä.