18.1.2018

Meet & Greet 5. jakso: “Mitä vaan voi tapahtua ja kaikki myös tapahtuu”

Meet & Greetin viidennessä jaksossa MattiP ja Fetus pohtivat, miksi ihmiset eivät pittaa keikoillaan.

Meet & Greetin viidennessä jaksossa syvennytään vaihtoehtoiseen kone- ja rytmimusiikkiin. Studiossa kohtaavat legendaarisesta Ceebrolisticsista tunnettu ja Twwth-nimikkeellä musiikkia tuottava Matti Pentikäinen eli MattiP, sekä nouseva tuottajalupaus ja räppäri Fetus, joka toimii Vanha Kettu X Fetus -räppiduossa. Fetus on myös tuottanut paljon musiikkia aiemmassa jaksossa nähdylle Edictille. Jaksossa artistit keskustelevat muun muassa rytmimusiikin tuottamisen eri elementeistä, sen soveltamisesta live-tilanteessa, minimalismista, maksimalismista sekä siitä, mitä menestyminen on.

Jakso on nähtävissä alla ja kuunneltavissa podcastina täältä.