3.11.2017

Erikoislähetys Ilkka ”Emu” Lehtisen muistolle lauantaiaamussa

Kolmituntisessa lähetyksessä muistetaan vieraiden ja Emulle omistetun musiikin kanssa legendaarista levykauppiasta.

Matti Niveksen lauantaiaamun lähetys klo 9-12 on omistettu Digelius-levykaupan omistaja Ilkka ”Emu” Lehtisen muistolle. Lehtinen menehtyi hiljattain 70-vuotiaana sairauskohtaukseen. Ohjelmassa vierailevat Mikko Innanen, M.A. Numminen, Charles Gil, Raoul Björkenheim, Mikko Mattlar, Risto Nevanlinna, Annamaija Saarela, Verneri Pohjola, Timo Lassy, Tommy Lindgren, Papa Montero, Iiro Rantala ja Teemu Viinikainen. Lisäksi kuullaan Mikko Innasen raportti Emun kantiksesta Helkan baarista, Emulta ostettuja levyjä ja hänelle omistettua musaa.

Suomen tunnetuimpiin levykauppoihin kuuluva Digelius on toiminut vuodesta 1971 asti. Lehtinen oli mukana yhtenä liikkeen perustajana alusta asti ja työskenteli kaupassa kuutena päivänä viikossa.

Kuva: Jori Hellstedt