29.8.2017

Viikon kirja: Sissi Katz – Coco Kafkan ihmeellinen elämä

Radio Helsingin Viikon kirja on Sissi Katzin riemastuttava esikoisromaani.

Coco Kafkan ihmeellinen elämä on kerronnallista ilotulitusta, jollaista on harvoin tarjolla kotimaisessa kirjallisuudessa. Kaikki lähtee liikkeelle laboratoriosta, jonka kammioissa kelluu kolmekymmentä silmää. Suomalainen tutkija Coco Kafka ja hänen kiinalainen kollegansa Chang ovat lähellä valtavaa tieteellistä läpimurtoa: he aikovat löytää keinon, jolla sokeasta tehdään näkevä.

Romaani juoksuttaa lukijaansa hengästyttävää vauhtia Pariisin mukulakivikaduilla, Fuxing Zhong Lulla Shanghaissa, Kruunuvuorenselällä ja Negevin autiomaassa Israelissa. Kuulijat voivat voittaa Viikon kirjan keskiviikkoisin Radio Helsingin aamuissa.

Sissi Katz myös Taru Torikan vieraana Suuressa hesalaisessa kirjakerhossa keskiviikkona kello 18-19.