13.6.2017

Podcast: Ruokatunnin puheenaiheena Taste of Helsinki

Ruokatunnilla puitiin torstaina 15. kesäkuuta alkavan Taste of Helsinki -festivaalin tarjontaa Teemu Laurellin kanssa.

 

Pipsan ja Meri-Tuulin vieraana studiossa oli ensimmäistä kertaa Taste of Helsinkiin osallistuvan Shelter-ravintolan perustaja Teemu Laurell, jonka kanssa käydään läpi festivaalin tarjontaa. Laurell myös paljastaa hieman Shelterin festivaali-menun salaisuuksia!

Lisäksi lähetyksessä kuullaan Sasu Laukkosen kanssa yhteisen TUOHi-pop up -ravintolan Taste of Helsingin ajaksi pystyttävän islantilaisen Ragnar Eiríkssonin haastattelu. Eiríksson on Islannin ensimmäisen Michelin-tähden napanneen Dill-ravintolan keittiömestari.

Kuuntele podcast!

Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.