12.6.2017

Ruokatunnilla Taste of Helsinki -spesiaali

Fantastisesta ruoasta ja tunnelmasta tunnettu Taste of Helsinki valloittaa Kansalaistorin Puiston 15.-18. kesäkuuta. Festivaali kerää Helsingin huippuravintolat yhteen ja tarjoaa osallistujilleen kulinaristisen elämyksen kiinnostavine oheisohjelmineen.

Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Lindströmin vieraaksi saapuu Teemu Laurell, jonka . Katajannokan gastronomisessa satamassa sijaitseva merimieshenkinen ravintola Shelter vie ihmiset vanhan makasiinirakennuksen suojiin hyvän ruoan ja juoman ääreen. Tänä vuonna Shelter liittyy Taste of Helsingin ravintolakaartiin.

Lisäksi haastattelussa on Islannin ensimmäisen Michelin-tähden napanneen Dill-ravintolan Ragnar Eiríksson sekä Sasu Laukkonen, jotka pystyttävät Taste of Helsingin ajaksi yhteisen TUOHi-nimeä kantavan pop up -ravintolan.

Ruokatunti maanantaisin klo 18-19.

Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.