19.5.2017

Stadilaista meininkiä Paperi T:n kanssa perjantaisin

Kaksi stadilaista klassikkoa lyövät hynttyyt yhteen ja tuovat kesäperjantaihin uuden radio-ohjelman suoraan kaupungin ytimestä.

Paperi T:n luotsaamassa Stadilaista-ohjelmasarjassa virittäydytään viikonloppuun hyvän musan parissa sekä tutustutaan Stadin mielenkiintoisimpiin tapahtumiin, kiehtoviin kaupunkilegendoihin ja kiinnostaviin vieraisiin. Ohjelma tehdään yhteistyössä Koffin kanssa.

Ohjelman aikana Spårakoff ottaa Stadin raiteet haltuun ja kiertää pitkin kaupunkia. Musiikista ajelulla vastaavat Radio Helsingin taajuudelta tutut DJ:t. Spårakoff-ajelun jälkeen bileitä jatketaan Yrjönkadun G Livelabissa.

Lippuja yksityisajelulle saa ainoastaan osallistumalla Radio Helsingin kilpailuun, joka on voimassa koko kesän. Lisätiedot kilpailusta löytää osoitteesta www.radiohelsinki.fi/stadilaista/.

Ensimmäinen Stadilaista-ohjelma kuullaan perjantaina 19. toukokuuta klo 22-24.