2.5.2017

Radio Helsingin aamuissa on mahdollisuus voittaa kolmen aterian lahjakortti Krog Robaan!

Aamiaisen, lounaan ja illallisen kahdelle hengelle voi voittaa osallistumalla kuvakilpailuun Instagramissa.

Krog Roba otti vuonna 2015 haltuun Pienen Roobertinkadun vanhan poliisiaseman tilat skandinaavisella tyylillä ja helsinkiläisellä asenteella. Linja jatkuu myös ravintolan monipuolisessa ruokalistassa, jonka juuret ovat pohjoismaissa. Krog Robassa voi pistäytyä aamiaisella tai lounaalla, mutta myös nauttia illallista pitkän kaavan mukaan.

Radio Helsingin aamuissa on tiistaista perjantaihin jaossa lahjakortteja, jotka sisältävät aamiaisen, lounaan ja illallisen kahdelle hengelle Krog Robassa. Kolmen aterian kombon voi voittaa osallistumalla kuvakilpailuun Instagramissa. Ota kuva siitä, mikä on parasta Helsingissä ja lisää visioosi hashtagit #radiohelsinki ja #krogroba.

Aterialahjakorttien lisäksi perjantaina on jaossa myös hotelliyö-paketti Lilla Robertsiin, joka sisältää yöpymisen ja aamiaisen kahdelle hengelle.