3.4.2017

Muusikot äänessä: Marion

Radio Helsingin kotisivulla julkaistaan viikoittain yhden muusikon tarina videona. Tällä viikolla vuorossa on iskelmälaulaja ja Suomen euroviisuedustaja Marion.

Marion ei esittelyjä kaivanne. Tänä vuonna hän edelleenkin tekee harkitusti sitä työtä, mistä pitää ja uskoo yleisönkin nauttivan. Tiedossa on mm. todellisia yllätyksiä konserttilavoilla, jossa on mukana myös odottamattomia vieraita. Suomi täyttää 100 vuotta, joista Marion on viihdyttänyt peräti 56 vuoden ajan.

Muusikot kertovat Radio Helsingin taajuudella tarinansa. Suomen muusikkojen juhlavuoden kunniaksi Radio Helsingissä on viikottain äänessä taiteilija, joka kertoo, miten on päätynyt ammattiinsa – ja mitä sitten tapahtui.

Muusikot ovat äänessä Radio Helsingin kotisivulla, somessa sekä taajuudella. Viikon taiteilijaa kuullaan taajuudella maanantaisin klo 11:30, keskiviikkoisin noin klo 17:00 ja torstaisin klo 14:30.

Muusikot äänessä -sarja tehdään yhteistyössä Muusikkojen liiton kanssa osana liiton 100-vuotisjuhlaohjelmaa.