27.3.2017

Ruokatunti selvittää kivijalkabaarien salaisuudet

Meri-Tuuli Lindström ja Pipsa Hurmerinta syventyvät tällä viikolla helsinkiläisten kivijalkabaarien tarjontaan.

Mikä on johtanut siihen onnelliseen tilanteeseen, että Helsingissä on nykyään lukuisia paikkoja, mihin oluen ja viinin ystävät voivat mennä nauttimaan pienistä käsityötuotteista? Entä minkälaista ruokaa niissä tarjotaan?

Studiossa aihetta valottavat tuoreen naturaaliviinibaari Winon Oona Bondestam sekä viime viikolla avatun siideribaari Sidrerian Ingrid Viertola. Fleminginkadulla sijaitseva Wino on erikoistunut luomu- ja alkuviineihin. Merimiehenkadun Sidreria tarjoaa kymmeniä siidereitä esimerkiksi Espanjasta ja Ranskasta, mutta etsii samaan aikaan kotimaisilta siiderintekijöiltä hyviä aitoja siidereitä.

Ruokatunti taajuudella maanantaisin klo 18-19!

Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.