30.4.2024

Radio Helsingin KESÄLIVE 2024 – Alkukesän uusinta, tuoreinta ja raikkainta musiikkia

Radio Helsingin KESÄLIVE viihdyttää jälleen kuulijoitaan ajankohtaisilla artistinimillä!

Musiikkitalon terassilla esiintyy muun muassa Antti Autio, joka julkaisi hiljattain kehutun Täällä sinua kaivataan -albumin. KESÄLIVE-keikat huipentaa Palavan rakkauden aika -debyyttialbumillaan hurmannut Kristiina, joka saapuu Musiikkitalolle juhannuksen kynnyksellä. Autio soittaa ja sanoittaa upeasti toiveikkuutta, rakkautta, haikeutta ja maailmantuskaa. Kristiina taas yhdistelee melodista suomirokkia klassisempaan rockmusiikkiin ja yhtyeen musiikillinen kerronta hivelee samaistuttavia teemoja.

Lisäksi KESÄLIVE-keikoille saapuu artisteja, joilta odotetaan uutta musiikkia pian. Musiikkitalon terassilla nähdään läsnäolevalla ja lempeällä lavaenergiallaan ihastuttava Hassan Maikal, jonka valmisteilla olevalta toiselta albumilta on jo kuultu Päästit mut pois-, Ketä me huijataan- ja Isäongelmii-singlet. Elektronisen indiemusiikin nouseva tähti Orvokki julkaisee toukokuussa EP:n verran uusia biisejä ja saapuu myös Musiikkitalolle kesäkuussa.

KESÄLIVE
30.5. Antti Autio (soolo)
6.6. Hassan Maikal (soolo)
13.6. Orvokki (soolo)
20.6. Kristiina

Radio Helsingin KESÄLIVE-keikat Musiikkitalon terassilla ovat pääsymaksuttomia, ikärajattomia ja alkavat klo 17.

Radio Helsingin KESÄLIVE toteutetaan yhteistyössä Musiikkitalon ja Compass Groupin kanssa.