28.2.2017

Tiistai-iltapäivässä Maria Veitola ja Tiia Vanhatapio ottavat oppia ruotsalaisilta

Tukholmassa asuva suunnittelija Tiia Vanhatapio saapuu tiistaina klo 16 studioon keskustelemaan siitä, millaista luova työ on Ruotsissa verrattuna Suomeen.

Taajuudelle palaava Maria Veitola saa vieraakseen puolitoista vuotta sitten Ruotsiin muuttaneen muotoilija-muotisuunnittelija Tiia Vanhatapion. Vanhatapio työskentelee Tukholmassa tunnettujen brändien, kuten Muumien ja Tove Janssonin parissa ja työstää myös omia projektejaan. Suunnittelijan kanssa pohditaan Suomen ja Ruotsin eroja erityisesti luovan alan näkökulmasta: puuttuuko Tukholmasta jotain, mitä Helsingissä on, ja missä asioissa suomalaisten kannattaisi ottaa mallia ruotsalaisilta?

Maria Veitola Radio Helsigin iltapäivässä tiistaisin klo 15–18.