23.2.2017

Maaliskuussa palataan Perjantaimoodiin

Veikko Grönroos palaa Radio Helsingin uudessa kevätohjelmistossa Perjantaimoodin pariin 3. maaliskuuta alkaen klo 13-16.

Sopivasti hetken hermolla, valmiina vapautumaan. Perjantaimoodi säestää siirtymääsi arjesta viikonlopputunnelmaan. Veikko ”VG+” Grönroos tarjoaa musiikkia, joka kuulostaa maailman parhaalta juuri perjantai-iltapäivänä: isoja biisejä, ajankohtaisia levyjä, kiinnostavia löytöjä ja kutkuttavia muistoja. Perjantaimoodi seuraa myös viikonlopun kuvioita ja poimii hyviä ideoita vapaa-ajan viettämiseen. Ohjelmaa on kuultu Radio Helsingissä vuodesta 2014 lähtien. Vuonna 2017 syvä-ääninen bilemusaspesialisti Grönroos on ihan jipoissa päästessään kytkemään moodin päälle uudella tyylillä jo klo 13.

Matalasta ja ystävällisestä äänestä sekä rytmikkäästä musavalikoimasta tunnettu Veikko ”VG+” Grönroos juontaa Perjantaimoodia. Radion tekemisen lisäksi Veikko paiskii tiskijukan, muusikon, tuottajan ja lauluntekijän hommia. Työajan ulkopuolella VG on keittiössä puuhasteleva isi, korisfani ja perusjätkäksi poikkeuksellisen kiinnostunut kosmetiikasta.

Perjantaimoodi taajuudella joka perjantai 3. maaliskuuta alkaen klo 13–16.