Anikó
Perjantaiaamussa 7–11 Radio Helsingissä ruoka- ja juoma-asiaa, kun aamukahvilla ajankohtainen alan vieras. Lisäksi kuullaan ruoka- ja juomauutiset, toivemusiikkia ja uusia biisejä.
Studiossa musiikkitoiveita ja viestejä ottaa vastaan Anikó.
Tekijät
Tulossa
- Anikó 1.7.2022 09.00
- Anikó 7.7.2022 09.00
- Anikó 8.7.2022 09.00
- Anikó 14.7.2022 09.00
Podcast - pelkkää puhetta
Haastattelut
-
Artisti New Ro
-
Hyönteiskokki Topi Kairenius.
-
Justimusfilms.
-
Pirjo Suhosen uusi Vapaus valita -kirja.
-
Hotelli ja ravintolamuseon uusi näyttely, museojohtaja Anni Pelkonen.
-
Muusikko Alek Hills
-
Juhlat-yhtyeen Oona Laine ja Simo Loikkanen.
On-demand
-
play / pause 17.6.2022 07.00 Jaa jaksoJakson linkki kopioitu leikepöydälle!Linkin haku epäonnistui!Haetaan jakson linkkiä...
Linkki haettu!
Paina tästä jakaaksesi!Perjantaiaamuna kuulemme kesän viinisuositukset sommelier Samuil Angelovilta sekä musiikin vaikutuksesta ruuan ja juoman makuun Turun Yliopiston elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopialta. Musavieraana uuden biisin julkaissut soul-artisti Jutta Annala ja Magu-ravintolasta kuulemme sommelier Marc-Antoinelta. Lisäksi tietysti toivebiisit ja Sideways-festarista inspiroitunutta musiikkia. -
Aamukahvivieraina olutneuvos Jussi Rokka ja siideriasiantuntija Mariaana Nelimarkka, jotka kertovat Suomen suurimmista olut - ja siiderikilpailuista sekä vinkkaavat kesän juomatrendit. Uudenlaisesta baarista vinkkaa ravintoloitsija Mika Ammunet ja käymme myös Tullimuseossa Suomenlinnassa. Musiikkitoiveita saa lähettää studioon!
-
Perjantain aamukahvivieraana rommikirjailija Olli Hietalahti klo 9. Ruoka- ja juomauutisissa Suomen Paras Sommelier 2022 Antero Niemiaho, uusi ravintola Telakkarannassa, lisäksi uutta musiikkia, toiveita sekä asiaa alisuorittamisesta, pörriäisparatiisista sekä mystisistä etruskeista.
-
Aamukahvivieraana New Ro. Lisäksi uutta musiikkia, asiaa villiyrteistä sekä viikonlopun menovinkit.
-
Njassaa tuuraamassa Anikó! 9.30 Kulttuuripomo Reetta Heiskanen, 10.20 Kaupunkielämäässä vietetään itäkuuta! Tänään itäkuussa teemana Itä-Helsingin ruokakulttuuri. Haastattelussa ravintola Skutan Jyrki Tsutsunen.