3.9.2018

Tänä syksynä herätään Villinä luontoon!

Korkeasaaren eläintarhan kuulumisia kuullaan syksyn mittaan Radio Helsingin aamuissa.

Mistä Korkeasaaren eläimet tulevat? Minkä takia Kissojen Yö oikeastaan järjestetään? Miksi Korkeasaaren eläinlääkäri ei enää koskaan huoli pesukarhua kylpyhuoneeseensa? Mitä Villieläinsairaalassa tehdään? Onko Korkeasaari hyvis vai pahis?

Radio Helsingin aamutiimi pureutuu Korkeasaaren toimintaan uudessa Villinä luontoon -osiossa. Vuonna 1889 perustettu Korkeasaaren eläintarha on ollut vuosikymmeniä yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista retkikohteista. Nykypäivänä eläintarhan tärkeimmät tehtävät ovat ympäristökasvatus sekä uhanalaisten lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Työtä Korkeasaari tekee yhdessä muiden eläintarhojen, luonnonsuojelujärjestöjen, kansalaisjärjestöjen ja viranomaisten kanssa.

Syksyn mittaan taajuudella luvassa asiaa muun muassa berberiapinoiden suojelusta, lemmikkikaupan varjopuolista, eläintenhoitajan arjesta sekä paljon muuta!

Villinä luontoon taajuudella joka toinen keskiviikko 5. syyskuuta alkaen, ja kuunneltavissa jälkikäteen myös podcastina.