Pyöräilytalvi

Talvi pyörällä: uhka vai mahdollisuus? Millaisia ovat talvipyöräilyn myytit ja miten niitä murretaan? Miten tehdään parempia pyöräilykaupunkeja – ympärivuotisesti?

Ohjelman ohjaksissa Fedja Kamari ja Martti Tulenheimo sekä viikottaiset asiantuntijavieraat.

Talven mittaan perehdymme muun muassa pyöräliikenteen suunnitteluun, pyörämatkailuun ja fillaribisneksen viimeisimpiin kuulumisiin.

Kuuntele uusin jakso aina keskiviikkoisin puoli yhdeltä tai podcastina Radio Helsingin applikaatiosta tai muusta mieluisasta podcast-paikasta. 

Jatketaan polkemista! Menossa mukana Pyöräliitto, Helsingin kaupunki ja Ramboll.

Tekijät

Tulossa

 • Pyöräilytalvi 1.12.2021 12.30
 • Pyöräilytalvi 8.12.2021 12.30
 • Pyöräilytalvi 15.12.2021 12.30
 • Pyöräilytalvi 22.12.2021 12.30

Yhteistyö­kumppanit

On-demand

 • play / pause 24.11.2021 12.30
  Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
  Linkin haku epäonnistui!
  Haetaan jakson linkkiä...
  Pyörämaailma ja lobbaus. Miten tunteet terrorisoivat kaikkea järkevää keskustelua mitä tulee liikennesuunnitteluun? Miksi Helsingin ensimmäisiä kaupunkipyöriä täytyy muistaa hyvällä? Entä onko Hollannin pyöräilymyönteisyyden historia tahratonta? Pyöräilylle suotuisat olosuhteet eivät synny itsestään, vaan siihen tarvitaan vaikuttamista useasta eri suunnasta. Pyöräliiton erityisasiantuntija Martti Tulenheimo kertoo pyörämaailman ja lobbauksen nykytilasta sekä historiasta.
 • Talvi pyörällä - mahdollisuus, ei uhka? Uudessa Pyöräiltalvi-ohjelmassa fiilistellään tulevan talven tunnelmia ja viimeaikaisia pyörämaailman uutisia ja onnistumisia. Lopuksi ennustetaan ensilumen saapuminen Helsinkiin. Vieraana Reetta Keisanen Rambollilta.