9.5.2023

Kissa – Apinalinna

Käännä lujemmalle radioo!

Suomen ajankohtaisimman rock-orkesterin toinen kokopitkä räyhää ja kehrää Radio Helsingin viikon levynä. Valtakunnallisen radiotaajuutemme pysyvästi muuttaneen kavalkadin jälki näkynee nyt jo kahdeksatta kuukautta soitetuimpien sointujen listallaa – jolla Kissa tuntuu jatkuvasti olostaan nauttivan.

Helsingin korttelin numero 555 epävirallista nimeä kantava albumi – Apinalinna – lienee kertomus kaupunkilaisuudesta, ihastumisesta, ystävyydestä ja periksiantamattomuudesta huijarisyndrooman hippusin maustettuna. Täydellisempää täyttä höyryä eteenpäin puskevan kitarasähinän ja groovaavan hempeilyn yhdistelmää saa hakea – tuloksetta.

Jos sattumoisin löydät itsesi Sammatin– ja Somerontien risteyksestä; katseesi kohotessa GunnarGeeBeeBärlundin olan yli muista ottaa suunta Musiikkitalolle Radio Helsingin Kesäliveen 22.6.

Günter Kivioja ja Liisa Tani kävivät 4.5 KissaFM- siis Cool Busin vieraina fiilistelemässä uutta albumia.