9.1.2020

Ylioppilaslehden podcastit kuunneltavissa Radio Helsingissä

Nuoren sukupolven äänitorvi Ylioppilaslehti kuuluu nyt Radio Helsingissä.

Ajankohtaisten puheenaiheiden sanansaattaja Ylioppilaslehti julkaisee kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän aikakausilehden. Ylioppilaslehti käsittelee journalismia joka lähtöön, kuten reportaaseja, henkilökuvia, esseetekstejä ja kulttuuri- ja yhteiskuntakritiikkiä.

Yhteistyö Radio Helsingin kanssa on meille iso ilo. Ylioppilaslehti on paitsi opiskelijoiden, myös koko nuoren sukupolven oma media. Siksi on mahtavaa, että podcastejamme voi jatkossa kuunnella myös Radio Helsingin alustalla.

Meillä ja Radio Helsingillä on varmasti paljon yhteisiä faneja: kaupunkikulttuurin, hyvän musiikin ja Helsingin ystäviä. Keksimme jo syksyllä 2018, että Ylioppilaslehden lukujuttuja pitää voida myös kuunnella. Siitä lähtien olemme tehneet pääjutuistamme podcast-versioita, jotka ovat tästä lähtien myös Radio Helsingin kuulijoiden ulottuvilla. Ylpeydenaiheemme on podcasteihin ammattilaisvoimin toteutettu äänimaisema: pelkkää puhetta siis ei ole luvassa!  – Ylioppilaslehti

Ylioppilaslehden pääjutut ovat nyt kuunneltavissa podcasteina Radio Helsingissä! Kuuntele Ylioppilaslehden podcasteja täältä.

Lisää juttuja pääset lukemaan täältä.
Tilaa Ylioppilaslehti tästä.