8.9.2017

Kippiksessä kansainvälisiä olutvieraita!

Anikó Lehtinen sai vieraaksi studioon La Trappe-luostaripanimon Dieter Lauwersin ja Freigeist Bierkulturin Sebastian Sauerin. Keskustelun lomassa maisteltiin suomalaisia lager-oluita ja karjalanpiirakkaa kanttarellivoilla.

Oluet:
Tornion Panimon North Arctic Lager
Vakka-Suomen Panimon Agda Blom Juhlapils
Takatalo&Tompuri Brewery:n Kaski Pils

Kanttarellivoi karjalanpiirakoille
1 dl kantarelleja
1 dl voita
Suolaa ja mustapippuria
Puhdista ja pilko pieneksi kantarellit ja paista ne pienessä määrässä voita. Jäähdytä. Sekoita loppuun voihin ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Laita viileään hetkeksi ja tarjoa sitten karjalanpiirakoiden kera. Juomaksi vaalea lager- tai pils-olut.