Ohjelma: Kaupunkielämää

9.3.2023

Ulkokuntosaliliikunta ja ikuinen ilmainen jäsenyys

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-podcastissa vieraana Helsingin Liikuntapalveluista tiimiesimies Teijo Korva, joka kertoi ulkokuntosaliliikunnasta.

Helsinkiin on muodostunut mahtava ulkokuntosaliverkosta ja lisää ulkokuntosaleja on suunnitteilla ympäri kaupunkia. Niiden määrään ja laatuun on panostettu viime vuosina, ja panostamista jatketaan. Kaupunkilaiset ovat ottaneet ulkokuntosalit omakseen ja ne ovat nousseet huippusuosituiksi. Puhutaan jopa uudesta liikuntamuodosta, ulkokuntosaliliikunnasta.

Menovinkit:

 

Stadin ulkokuntosalit – auki maksutta 365 päivää vuodessa!

Toiset tykkäävät aamusta, toiset illasta. Toiset kesästä, toiset talvesta. Ulkokuntosaleilla vain taivas on rajana. Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden kattava ulkokuntosaliverkosto kutsuu sinut treenaamaan maksutta kaikkina vuoden päivinä ja kellonaikoina. Tervetuloa!

Löydä oma ulkokuntosalisi: https://helsinkiliikkuu.fi/ulkokuntosalit/

tapahtumat.hel.fi

Helsingin kaupungin tapahtumat löytyvät kätevästi yhdestä osoitteesta: tapahtumat.hel.fi. Tutustu ehdotuksiin tai hae tarkemmalla haulla mieleistäsi ohjelmaa!

 

Helsingin kaupunginmuseo: Kulttuuriympäristökeskiviikot – Helsingin empire-asemakaava Ke 8.3. klo 17–18.30

Kulttuuriympäristökeskiviikot-luentosarja juhlistaa Helsingin kulttuuriympäristöohjelman valmistumista. Helsingin kaupunginmuseon aulassa järjestettävän luentosarjan avaa arkkitehti Mikko Lindqvist 8. maaliskuuta. Aiheena Helsingin empire-asemakaava, kaupunkisuunnitelman lähtökohdat, historialliset kerrostumat ja nykypäivä. Kaikkiin sarjan luentoihin on vapaa pääsy!

Lisätiedot: helsinginkaupunginmuseo.fi/tapahtumat

Maaginen viikko kirjastoissa

Pääkaupunkiseudun kirjastot  järjestävät ensimmäistä kertaa Maagisen viikon 13.–19.3.  Luvassa on taianomaista ohjelmaa kaikenikäisille fantasiakirjallisuuden ystäville.

Laita haltiakorvasi hörölle ja tutustu Maagisen viikon tapahtumiin osoitteessa: Helmet.fi/maaginen