Ohjelma: Safkis
Syömään -näyttely kertoo suomalaista ruokahistoriaa
Linkki haettu!
Paina tästä jakaaksesi!Kansalliskirjastossa esillä oleva, Hotelli- ja ravintolamuseon kanssa yhteistyössä tehty Syömään -näyttely valottaa suomalaisten ruokatottumuksia keittokirjojen ja ravintolakäyntien kautta. Safkiksessa näyttelystä oli kertomassa Kansalliskirjaston viestintäasiantuntija Marko Oja ja museotutkija Tiina Kiiskinen Hotelli- ja Ravintolamuseosta. Saamme myös tietää, missä Helsingissä sijaitsee maailman vanhin tunnettu arabiankielinen keittokirja! Toimittajana Anikó Lehtinen.
Viikon safkaniksi: Makoisat pizzat ja pizzataikinan salaisuuden vinkkaa Hietalahden Kauppahallin Palapizzeria Izzan ravintoloitsija Jari Lönnberg.
Yhteistyössä Kaupunkitilat.