Ohjelma: Kaupunkielämää

20.3.2024

Nuorten seuraparlamentti

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-podcastissä aiheena tällä viikolla nuorten seuraparlamentti, jonka edustajia ovat liikunta- ja urheiluseurojen toiminnassa mukana olevat aktiiviset nuoret. He ovat kehittämässä seuratoiminnasta entistä parempaa – seuraparlamentissa nuoret saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät vaikuttamaan.

Vieraana Helsingin kaupungin liikuntapalveluista Tanja Matarma ja Helsingin suunnistajista Lotta Lehtinen.

Menovinkit:

Ursus Factory

Toistuvasti Suomen parhaaksi livebändiksi tituleerattu Ursus Factory nähdään Vuotalossa lauantaina 27.4. klo 18. Liput myynnissä nyt, varmista paikkasi pian!

Lisätiedot: Vuotalo.fi

Vielä ehtii Bravo!-festivaaliin

Kansainvälinen lapsille ja nuorille suunnattu festivaali Bravo! tarjoaa ennennäkemättömiä ja uudenlaisia esittävän taiteen helmiä mm. Belgiasta, Ruotsista, Brasiliasta ja Norjasta. Koettavaa löytyy eri-ikäisille katsojille aina vauvoista teini-ikäisiin. Esityksiä mm. Helsingin kulttuurikeskuksissa 24.3. asti.

Löydä ohjelma: Bravofestivaali.fi

Liikuntahulinat viikonloppuaamuisin Maunulassa ja Myllypurossa

Kaipaatko tekemistä lasten kanssa viikonloppuaamuisin? Onko kotona liian vähän tilaa hyppimiseen, riehumiseen ja jalkapalloiluun?
Liikuntahulinat tarjoavat alle 9-vuotiaille lapsille perheineen mahdollisuuden liikkua monipuolisesti. Liikuntahulinoissa voi hyppiä, temppuilla, juosta, pelailla, palloilla ja tehdä muuta hauskaa yhdessä. Lauantaiaamuisin Maunulan liikuntahallissa ja sunnuntaiaamuisin Liikuntamyllyssä. Lue lisää osoitteesta liikunta.hel.fi/liikuntahulinat

Opi shakkia Oodissa!

Haluaisitko oppia pelaamaan shakkia tai kaipaatko pelikaveria? Oodin shakkikerho kokoontuu maanantaisin klo 14–16 kirjaston aulassa ja shakin opetusta on tarjolla klo 16–17. Kerho on avoin kaikille eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Oodin aulassa on shakkilautoja vapaasti pelattavissa myös muina aikoina.

Shakkia pääsee pelaamaan myös muissa kirjastoissa ja shakkilautoja voi myös lainata kotiin. Kysy lisää omasta kirjastostasi!