Ohjelma: Kaupunkielämää

15.3.2023

Monipuolinen Kanneltalo tarjoaa ensi-iltoja ja kutsuu kahveille!

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Helsingin kaupungin kulttuurikeskus Kanneltalossa on tarjolla monipuolista ohjelmaa tänäkin keväänä. Kanneltalo on monien ensi-iltojen ja kantaesitysten talo. Näistä seuraava on Gruppen Fyran & Kauri Honkakosken Saattue. Kanneltalolle, kuten muihinkin kulttuurikeskuksiin, on hyvät kulkuyhteydet. Keskustasta Kanneltalolle on vain 13 minuutin junamatka.

 

 

Menovinkit:

 

Hakasalmen huvila: Nimeni on BRÖYER

 

10.–20.5. klo 19–20.30

 

Tanssitaiteilija Martta Bröyerin elämästä kertova näytelmä saa kantaesityksensä Hakasalmen huvilassa toukokuussa 2023. Näyttelijä Aija Pahkalan tähdittämä näytelmä käsittelee marginaaliin jääneen Bröyerin erityistä elämää kompleksisen kehonsa, kristillisen kasvatusäitinsä ja 1930-luvun rajun ruumiinkulttuurin murroksen kanssa. Esityksen liput ovat myynnissä nyt! Lisätiedot ja liput: hakasalmenhuvila.fi

 

 

Vuotalo to 16.3. klo 18

 

Sointi Jazz Orchestra & VILDÁ

 

Ennakkoluuloton 17-henkinen Sointi Jazz Orchestra ja omaääninen maailmanmusiikkiduo VILDÁ konsertoivat yhdessä Vuotalolla. Kun nämä kaksi tyylilajinsa kiinnostavinta toimijaa yhdistävät voimansa, on luvassa takuulla ainutlaatuinen elämys. Konserttien ohjelmisto koostuu kovassa nosteessa olevan VILDÁ-yhtyeen sävellyksistä, jotka on sovitettu juuri tätä yhteistyötä varten orkestraalisen maalaileviksi teoksiksi. Sointi Jazz Orchestra on nuorten ammattilaisten perustama yhtye, jonka taiteellisena johtajana toimii Rasmus Soini.

Lisätietoja: tapahtumat.hel.fi

Liput 26/18 €,lippu.fi

 

 

Malmitalo pe 17.3. klo 19

 

A la Malmi -klubi: Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo

 

Savonlinnalainen folkin mestari Joose Keskitalo ja The Mystic Revelation Teppo Repo -yhtye kulkevat ennakkoluulottomasti arkaaisesta folkista progen ja psykedelian sävyihin.

Lisätietojatapahtumat.hel.fi

Liput: 20/15 €,lippu.fi

 

 

Vuotalo pe 17.3. klo 18

 

Alas del tiempo – Ajan siivet

 

Alas del tiempo – Ajan siivet on matka runon ja musiikin siivin espanjalaisen barokin soinnillisuuteen ja iberoamerikkalaisen musiikin aarteisiin. Lavalla nähdään laulaja, joogaohjaaja ja asianajaja Nathaly Gómez Martínez, muusikko ja musiikintutkija Camilo Pajuelo Valdez ja Olli Hyyrynen, vanhaan musiikkiin erikoistunut kitaristi ja luutisti.

Lisätietoja: tapahtumat.hel.fi

Liput 15/11 €, www.lippu.fi