Ohjelma: Kaupunkielämää

1.6.2022

Maunulan kesäaukion ohjelma

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Maunula-talon Kesäaukiolla panostetaan kesäkuukausina korkeatasoiseen kulttuuriohjelmaan. Kesä-elokuun aikana on luvassa muun muassa Muskan keikka, yhteislaulutuokio Mikko Alatalon kanssa, hyvinvointitapahtuma, esittävän taiteen Open Stage -iltoja ja elämyksellistä koko perheen ohjelmaa. Kesäohjelma käynnistyy 21.–22.5. viikonloppuna ja jatkuu aina elokuun loppuun asti.

Vieraana jaksossa Maunulan kesäaukion tuottaja Elina Tervonen.

 

Lisätietoja:
https://www.sttinfo.fi/tiedote/maunula-talon-kesaaukiolla-monipuolista-ja-maksutonta-kulttuuriohjelmaa-lapi-kesan?publisherId=60579873&releaseId=69941808

Menovinkit:

 

HAM: Tanssi! Liikettä kuvataiteessa 1880–2020

Ti 10-17.30 / Ke-Su11.30-19 / Ma Suljettu, Eteläinen Rautatiekatu 8
Voiko tanssin vangita taideteokseen? Miten liikkuvan ruumiin tai hetken voi pysäyttää maalauksessa? Tanssi! Liikettä kuvataiteessa 1880–2020 -näyttely etsii vastauksia näihin kysymyksiin 50 taiteilijan ja yli 140 teoksen voimin.
Lue lisää: hamhelsinki.fi/nayttelyt

Työväenasuntomuseo: Puutarhajuhlat

Pe 3.6. klo 14-17, Kirstinkuja 4
Työläispihojen perinteiset koristekasvit kukoistavat Työväenasuntomuseon kukkapenkissä, ja niiden kunniaksi vietetään jälleen puutarhajuhlaa.
Päivän aikana pihatorilta voi ostaa Hyötykasviyhdistyksen ja Maatiaisen taimia ja siemeniä, siirtolapuutarhojen antimia ja Alppila-Seuran puhvetin herkkuja. Sibbo Spelmanslag luo kansanmusiikilla kesäistä tunnelmaa.
Lue lisää: www.helsinginkaupunginmuseo.fi/tapahtumat/

 

Helsingin kaupunginmuseo: Hei mummoillaan! Mummojen ja lasten päivä

Su 5.6.2022 klo 13-16, Aleksanterinkatu 16
Helsingin kaupunginmuseon koko perheen ja erityisesti mummojen ja lasten iloinen tapahtuma pursuilee hauskaa mummoenergiaa tilkkuruuduista pelargonioihin ja kaunokirjoituksesta keinutuoleihin. Tapahtumassa on hauskoja työpajoja, jotka sopivat kaikenikäisille. Pajoissa pääsee kirjoittamaan, piirtämään ja kokeilemaan käsitöitä sekä nauttimaan ääneen luetusta tarinasta ja perinteisistä pihaleikeistä.

Lue lisää: www.hakasalmenhuvila.fi/tapahtumat