Ohjelma: Kaupunkielämää

10.4.2024

Maaginen viikko Helmet-kirjastoissa

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-podcastissä aiheena on Maaginen viikko Helmet-kirjastoissa. Vieraana kirjastovirkailija Matti Järvinen Pasilan kirjastosta.

Menovinkit:

Irtaudu arkitodellisuudesta kirjaston Helmet-kirjaston Maagisella viikolla 8.–14.4.

Maaginen viikko tuo taianomaista ohjelmaa kaikenikäisille fantasiakirjallisuuden ystäville kirjastoihin ympäri pääkaupunkiseudun. Luvassa maagista musiikkia, kirjailijavieraita, pelaamista, satuhetkiä, työpajoja ja paljon muuta. Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan: helmet.fi/maaginen

Helsinki liikkuu – kesälläkin!

Toukokuussa ja kesällä 2024 järjestetään ohjattua liikuntaa niin lapsille, työikäisille kuin ikääntyneillekin. Lapsille on tarjolla muun muassa uimakouluja uimahalleissa ja maauimaloissa, tennis- ja melontakursseja sekä liikuntaleirejä. Työikäisille on tarjolla mm. uintitekniikkakursseja Uimastadionilla sekä uutuutena juoksu- ja porrastreenejä! Ikäihmisille puolestaan on tarjolla erilaista ryhmä-, kuntosali- ja vesiliikuntaa, sekä soveltavaa liikuntaa. Kursseille ilmoittautuminen alkoi eilen tiistaina, mutta vielä on paikkoja vapaana! Tutustu kursseihin ja vapaana oleviin paikkoihin osoitteessa liikuntakauppa.hel.fi. Lisätietoa saa puolestaan osoitteesta liikunta.hel.fi.

Näe Helsinki uusin silmin!

Kaupunginmuseon suositut kävelykierrokset jatkuvat huhtikuussa. Tutustu Katajanokan upeaan jugend-arkkitehtuuriin, syvenny pääkaupungin keskeisiin monumentteihin tai eläydy jännittäviin kummitustarinoihin. Kävelykierroksen hinta on 11 €/henkilö. Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon. Lue lisää ja varaa paikkasi: helsinginkaupunginmuseo.fi/tapahtumat

Annantalon taidekursseille pääsee nyt kesälläkin!

Tänä vuonna Annantalon suosituille taidekursseille pääsee myös kesällä. Lasten kesäkursseilla yhdistellään eri taidemuotoja ja työskennellään sekä Annantalon taideluokissa, että pihapiirissä. Ohjaajina toimivat Annantalon ammattitaitoiset taidekasvattajat. Ilmoittautuminen kesän kursseille on nyt käynnissä, kannattaa toimia pian! Ilmoittaudu mukaan osoitteessa Annantalo.fi.