Ohjelma: Kaupunkielämää

26.6.2024

Kirjaston sateenkaarihyllyt ja Pride-kirjavinkit

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-podcastissa haastattelussa kirjastovirkailija Matti Järvinen Pasilan kirjastosta.

Menovinkit:

Sateenkaarevia tarinoita ja ristipistoja Oodissa to 27.6. klo 17

Tule tekemään yhdessä ristipistoja ja kuuntelemaan Oodin sateenkaarihyllystä löytyviä novelleja ääneen luettuna! Voit tulla oman käsityösi kanssa, tai käyttää Oodin materiaaleja kirjontaan. Neuvomme tarvittaessa alkuun.

Lisätiedot: tapahtumat.hel.fi

Pride-lounge Uimastadionilla la 29.6. klo 11–14 

Viihtyisä Pride-lounge Uimastadikan nurtsilla tarjoilee mm. tietoa liikunnasta ja liikuntapaikoista. Dj Rno nostattaa Pride-tunnelmaa koko tapahtuman ajan ja lapsia viihdyttää pomppulinna. Tapahtumalla on säävaraus.

Nuorten Pride-viikon päätösbileet la 29.6. klo 15–21.30

Nuorten Pride -viikko huipentuu lauantaina 29. kesäkuuta päätösbileisiin kaupunginmuseossa ja Valkoisessa salissa klo 15 alkaen. Glitterpajasta voi hakea kimalletta iltaan ja keikat alkavat klo 18. Lavalle nousevat kansainvälistäkin huomiota herättänyt lauluntekijä ja tuottaja Knife Girl eli Lili Aslo sekä räppiä ja spoken wordia musiikissaan luovasti yhdistelevä Kuopus eli Pietu Wikström. Tapahtuma on päihteetön ja suunnattu 13–17-vuotiaille nuorille. Vapaa pääsy.

Vietä koko kesä Espalla

Legendaarisen Espan lavan runsaasta ilmaisohjelmasta voi nauttia koko kesän, viitenä päivänä viikossa. Heinäkuussa Espan lavalle astuvat mm. Luukas Oja (3.7.) Paleface ja Laulava Unioni (12.7.), Veli Kujala (15.7.), Jaakko Ryhänen & Jyrki Anttila (17.7.), Ida Elina (24.7.) sekä Emilia Sisco & The Northern Lights (26.7.).

Tall Ships Races Helsinki -päivänä la 6.7. Espan lavalla nähdään maan eturivin runoilijoita, spoken word -artisteja, räppäreitä ja laulaja-lauluntekijöitä jo perinteeksi muodostuneessa Päivitä Leino -tapahtumassa: Lavalla esiintyy rap-artisti Asa yhdessä muusikko Tero Holopaisen kanssa, runoilija Helena Sinervo, spoken word -taiteilija sekä lavaruno- ja yhteisöaktiivi Emma Leppo sekä laulaja ja lauluntekijä Jaakko Laitinen yhdessä harmonikkataiteilija Harri Kuusijärven kanssa. Tapahtumassa julkistetaan myös vuoden 2024 Eino Leinon palkinnon saaja.

Lisätiedot: Espanlava.fi