Ohjelma: Njassa

16.11.2023

Keskustakirjasto Oodin kirjajuhlat!

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Keskustakirjasto Oodi valaisee Helsingin marraskuuta kutsumalla kaikenikäiset kaupunkilaiset kirjajuhliin lauantaina 18.11. Vieraaksi Kaupunkielämää-podcastiin saapuvat informaatikko Niina Holm ja kirjastovirkailija Miika Osamitsu Oodista.

Tutustu ohjelmaan: Oodi.fi

Yleisöopastus Katse Helsinkiin -näyttelyssä to 16.11. klo 14 

Hakasalmen huvila

Suomenkielinen yleisöopastus Katse Helsinkiin – Volker von Boninin valokuvia -näyttelyssä.  Sisältyy sisäänpääsymaksun hintaan.

Laulumatinea su 19.11. klo 14 

Hakasalmen huvila

Vesa Kytöojan lauluoppilaiden konsertissa kuullaan aarioita, duettoja, liediä ja vähän viihdettäkin.  Sisältyy sisäänpääsymaksun hintaan.

Lisätiedot: hakasalmenhuvila.fi 

Ponttonisilta Kaivopuiston edustalta Uunisaareen on käytössä 15.11.–14.4. 

Jalankulkijoilla on jälleen suora reitti Kaivopuiston edustalla sijaitsevaan Uunisaareen! Perinteinen  ponttonisilta asennetaan Merisatamanrannasta Pohjoiseen Uunisaareen keskiviikkona 15.11. ja se  on ulkoilijoiden käytössä sunnuntaihin 14. huhtikuuta 2024 asti, mikäli säät sallivat.

Lue lisää

Talviuintimahdollisuuksia parannetaan Helsingissä 

Talviuinnin suosio on ollut viime vuosina tasaisessa nousussa, ja jäisen kylmäaltistuksen on tutkittu  helpottavan stressiä, piristävän mielialaa ja torjuvan kiputiloja.

Helsingissä on jo lähes 20 talviuintipaikkaa. Helsingin kaupunki ja helsinkiläiset talviuintiseurat  uudistavat vuokrasopimuksiaan siten, että yhä useammalla olisi mahdollisuus  talviuintiharrastukseen. Nyt seurat voivat kasvattaa jäsenmääriään. Lisäksi Aurinkolahden, Ison  Kallahden, Kruunuvuorenrannan, Munkkiniemen, Vartiokylänrannan ja Sarvaston  talviuintipaikoissa järjestetään kertamaksullisia talviuintikertoja kaikille halukkaille.

Lue lisää

Helsingin rennoin kuntosaliketju 

Helsingin kaupungin 16 kuntosalia sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille. Takaamme monipuoliset  ja laadukkaat harjoitteluhetket ympäri Helsinkiä hyvien kulkuyhteyksien, kuten Raidejokerin ja  Metron varrella.

Edullisten kertakäyntien ja kausikorttituotteiden ansiosta voit kokeilla eri toimipisteitä ja treenata  joustavasti aina matkasi varrella, kausikortilla alkaen 0,70 € / päivä!

Lue lisää

Caisan valkokangas tanssii -sarja tuo esiin kotimaisten ja Suomessa vaikuttavien taiteilijoiden  tanssielokuvia 

Kolmen näytöksen sarjassa nähdään kaikkiaan 25 lyhyttä tanssielokuvaa eli yhteensä neljä tuntia  elokuvan ja tanssin upeaa yhteenliittymää. Valkokankaalla nähdään niin tanssivia  ammattitaiteilijoita, amatöörejä kuin vahanukkejakin.

Sarjan elokuvat edustavat laajasti tanssielokuvan monipuolista taidemuotoa, moninaisuus  riemukkaasti keskiössä. Keskiviikkona 15.11. sarja käynnistyy 9 kuvaa näkymisestä – kokonaisuudella, jossa identiteetti ja näkyväksi tuleminen nousevat vahvasti keskiöön.

Liput 7 €

Lisätiedot Caisa.fi

Sounds of Stoa -ilmaistapahtuma lauantaina 18.11. pureutuu aktivismin teemoihin musiikin,  taiteen ja keskusteluiden kautta 

Planetbic on taiteellinen ja liikunnallinen tapa osoittaa oma sitoutumisensa maapallon  elinkelpoisena säilyttämiseen. Päivän aikana järjestetään näyttelyopastuksia ja keskusteluja  liittyen Spektaakkeliakatemian Suuri aalto -näyttelyyn. Lavalle nousevat Nykypost ja Paleface & DJ  Leijonamieli & vierailijat.

Vapaa pääsy!

Lisätiedot Stoa.fi

Löydät kaikki kaupungin tapahtumat kätevästi osoitteesta tapahtumat.hel.fi