Ohjelma: Kaupunkielämää

9.2.2022

Ilmastovieraat-tapahtumakiertue Helmet-kirjastoissa

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-haastattelussa kirjastonhoitaja Johanna Juvonen sekä kirjastovirkailija Liisa Uimonen.

Ilmastovieraat-kiertue tuo pääkaupunkiseudun kirjastoihin kevään aikana noin parikymmentä kirjailijaa, kirjoittajaa ja aktivistia, joiden kanssa keskustellaan ilmastonmuutoksesta ja luontokadosta kirjallisuuden avulla. Ilmastovieraita tavataan kirjastoissa lähes viikoittain helmikuusta toukokuulle asti. Tapahtumiin voidaan tämänhetkisten rajoitusten mukaan ottaa 50 henkilöä. Tapahtumia voi seurata striimin välityksellä Kirjasto Helsinki -Facebook-sivulla facebook.com/kirjastohelsinki.

Menovinkit:

Ilmastovieraana Saku Tuominen
Keskustakirjasto Oodi pe 11.2. klo 18

Oodin ilmastovieraana on tietokirjailija, yrittäjä, ravintoloitsija ja puhuja Saku Tuominen. Uusimmassa kirjassaan Kuinka puut kasvavat ja miksi antilooppi ravistaa Tuominen kysyy, voisimmeko oppia luonnolta paljon enemmän. Hän pohtii, voisivatko puut opettaa meille jotain olennaista kasvusta tai antilooppi huolten kanssa toimeen tulemisesta?

Tapahtumaan voidaan tämänhetkisten rajoitusten mukaan ottaa 50 henkilöä. Tapahtuma striimataan Facebookiin. Lisätietoja: Ilmastovieraana: Saku Tuominen

Annantalon 35-vuotisjuhlavuoden näyttelyt 31.1. – 2.4.

Kampissa sijaitseva lasten ja nuorten taidekeskus Annantalo viettää 35-vuotisjuhlavuottaan mm. näyttelyiden muodossa. Annantalossa on parhaillaan esillä kaksi juhlavuoden näyttelyä: osallistava Kerrostumia-näyttely, jossa kaupunki rakentuu kerros ja talo kerrallaan sekä Grafiikan museo -näyttely, jossa on esillä laaja kirjo Annantalon oppilaiden grafiikan vedoksia aina taidekeskuksen toiminnan alkuvuodesta lähtien.

Vapaa pääsy.