Ohjelma: Kaupunkielämää

1.2.2023

IHME Helsinki — nykytaiteen ekologinen ja sosiaalinen kestävyys

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

IHME Helsinki on nykytaiteen tilaajaorganisaatio, jonka työssä yhdistyvät taide, tiede ja ilmastotyö. IHME Helsingin toiminnan keskiössä on ekologinen ja sosiaalinen kestävyys. Organisaation tehtävänä on etsiä vastauksia kysymykseen: mikä on taideinstituution rooli kestävyysmurroksessa? IHME Helsinki on ollut viimeiset kolme vuotta hiilineutraali kestävien toimintamallien ja pienen kompensaation avulla.

 

 

Menovinkit:

 

 

Hakasalmen huvila: Senioritanssia elokuvatunnelmissa

La 4.2. klo 12–14

Rikoksen ja rakkauden kaduilla -näyttelyn loppusuora avataan tanssimalla erityylisiä helppoja senioritansseja elokuvamusiikin tahtiin. Kaikki pääsevät nopeasti mukaan ikään ja tanssitaustaan katsomatta! Tanssimaan voi tulla arkivaatteissa ja mukavissa kengissä. Paria ei tarvita, ja kaikki tanssivat keskenään. Lisätiedot: hakasalmenhuvila.fi

 

 

Ehdota vuoden helsinkiläisurheilijaa! Helsingin kaupunki on palkinnut ansioituneita stadilaisia urheilijoita, seuroja ja valmentajia jo vuodesta 1964 lähtien. Nykyisin ansioituneet palkitaan aina Helsinki-päivänä 12.6. Kaupunkilaisilla on tänäkin vuonna mahdollisuus ehdottaa palkinnonsaajia 16.4. asti. Eli nyt valitsijahattu päähän ja ehdotuksia kehiin! Lue lisää osoitteesta helsinkiliikkuu.fi ja ehdota suosikkiasi! Mitä kaikkea Helsingissä tapahtuu? Osoitteesta tapahtumat.hel.fi löydät laajan kattauksen tapahtumia keikoista leffoihin ja tanssista taidepajoihin!