Ohjelma: Kaupunkielämää

10.11.2022

Horot – seksityöntekijöiden puheenvuoro

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-ohjelmassa vieraina kaupunginmuseon tuottajat Sauli Seppälä ja Iisa Aaltonen. Aiheena kaupunginmuseossa pe 11.11. avautuva näyttely Horot – seksityöntekijöiden puheenvuoro.

 

Menovinkit

Kulttuuri:

Kanneltalo / Myllyteatteri: Modernin ihmisen henkiset kysymykset

Ke 9.11. klo 18, to 10.11. klo 18 ja pe 11.11. klo 18

Myllyteatterin uutuusnäytelmä Modernin ihmisen henkiset kysymykset on esitys, joka käsittelee tavallisten kansalaisten hengenelämää, uskoa tuonpuoleiseen ja ajatuksia näkymättömästä maailmasta: Missä olimme ennen syntymää ja mihin menemme? Kiusalliset kysymykset myllytetään nautinnolliseksi teatteriksi keveyden ja pinnanalaisen huumorin saattelemana. Katso lisätiedot täältä. Liput 20/15 € Lippupisteestä.

Vuotalo / Etnosoi-klubi-ilta: Karjalasta kolttien maille

To 10.11. klo 19

Karjalasta kolttien maille -konsertissa kuullaan nimensä mukaisesti karjalaista ja kolttasaamelaista musiikkia: lauluja, leuʹddeja ja itkuvirsiä; koltansaameksi, karjalaksi ja suomeksi. Katso lisätiedot täältä. Liput 20/15 € Lippupisteestä.

Stoa: Liikkeellä marraskuussa

Nykytanssifestivaali Liikkeellä marraskuussa on startannut torstaina 3.11. Kaikkiin Stoan tapahtumiin voi tutustua täällä.

Kirjasto: 

Rikhardinkadun ja Roihuvuoren kirjasto: Maailman paras Mikko Mallikas 50 vuotta

La 12.11. klo 11–14

Nyt juhlitaan 50 vuotta täyttävää Mikko Mallikasta Rikhardinkadun ja Roihuvuoren kirjastoissa! Luvassa on askartelua, tietovisailua ja muuta mallikasta puuhaa sekä tietenkin synttäritarjoiluja.

Katso Rikhardinkadun juhlaohjelma tästä.

Katso Roihuvuoren juhlaohjelma tästä.

Liikunta: 

Maksuton liikuntafestivaali Myllypuron Pallomyllyssä

Su 13.11. klo 9.30–13

Myllypuron Pallomyllyssä järjestetään koko perheen maksuton liikuntafestivaali. Seikkailuradan jännitys, Kangoo Jump -hyppykengät, pallopelejä, painia ja muuta nautittavaa tapahtumatunnelmaa kaikenikäisille. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Katso lisätiedot: www.helsinkiliikkuu.fi.

Museo:

Hakasalmen huvila: Ilmaispäivä

Su 13.11. klo 11–17

Isänpäivän kunniaksi Hakasalmen huvilaan on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

HAM: Lilibeth Cuenca Rasmussen -näyttelyn opastus

La 12.11. klo 15-16

Tutustu Lilibeth Cuenca Rasmussenin veistoksiin opastetun kierroksen merkeissä! HAMin näyttelyssä on esillä Rasmussenin nomadiveistoksia sekä videoperformansseja. HAMin yleisöopastukset ovat avoimia kaikille pääsylipun hinnalla, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Lisätiedot: www.hamhelsinki.fi.