Ohjelma: Mistä tänään haettaisiin?

28.5.2021

Henkilöstöravintolat – uuden edessä.

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Etätyö on yleistynyt viime vuoden aikana, ja nyt henkilöstöravintolat ovat täysin uuden haasteen edessä asiakasmäärien laskettua dramaattisesti. Miten sopeuttaa ravintolan toimintaa ja uudistua, kun ei tiedä, miten työ muuttuu pitkällä aikavälillä? Mistä tänään haettaisiin -podcastin vieraana Laurean AMK:n ravintolan, Barlaurean ravintolapäällikkö Teemu Sirainen, jonka kanssa puhumme henkilöstöravintoloiden tilanteesta. Juttelemme myös BarLaurean uniikista positiosta opetusravintolana, jolla on oikeat asiakkaat. Miten opetusta on saatu sopeutettua yhdessä asiakasmäärien laskun kanssa ja millaista on työskennellä niin, että johtaa ravintolaa, jossa työntekijöinä ovat koko ajan vaihtuvat opiskelijat?