Ohjelma: Kaupunkielämää

1.3.2023

Helmet-kirjavaraston aarteita

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Pasilan Helmet-kirjavarasto on kirjallisuuden aarreaitta, jonka tehtävänä on säilyttää ja saattaa kaupunkilaisten käyttöön kulttuurisesti merkittävää, usein loppuunmyytyä aineistoa. Kirjavaraston harvinaisiin aarteisiin pääsee nyt tutustumaan kirjastoihin levittäytyvissä näyttelyissä 20.2.–5.3. sekä kirjavaraston avointen ovien viikolla 6.–10.3.

 

Lue lisää: Helmet.fi/kirjavarasto

 

Menovinkit:

 

 

Helsingin kaupunginmuseo: Oikeus olla ja näkyä – paneelikeskustelu seksityöntekijöiden oikeuksista, pe 3.3. klo 17–18.30

 

Kansainvälistä seksityöntekijöiden päivää vietetään 3. maaliskuuta. Helsingin kaupunginmuseossa viimeistä viikkoa esillä olevan Horot – seksityöntekijöiden puheenvuoro -näyttelyn merkityksestä ja seksityöntekijöiden oikeuksista ovat keskustelemassa Horot-näyttelyn kuraattori Terhi Suokas, seksuaalikasvattaja Lady Clitter, kaupunginmuseon vs. johtaja Minna Sarantola-Weiss ja Pro-tukipisteen toiminnanjohtaja Jaana Kauppinen. Tilaisuuden aluksi kuullaan Horot-näyttelyn tuottajan Iisa Aaltosen alustus aiheeseen. Vapaa pääsy!

 

Lisätiedot: helsinginkaupunginmuseo.fi

 

 

Seniorisäpinät

 

Seniorisäpinät palaavat talviloman jälkeen taas liikuntapalvelujen ohjelmistoon! Myllypuron Liikuntamyllyssä kevätkauden toiminta pyörii normaalisti torstaisin klo 9.30–11.30 huhtikuun loppuun saakka. Pirkkolan uima- ja palloiluhallissa Seniorisäpinät järjestetään ensi viikosta lähtien perjantaisin 9.30–11.30 toukokuun loppuun asti. Eli luvassa liikettä niveliin ja hikeä pintaan kaiken kuntoisille senioreille.

 

Seniorisäpinöissä jokaisella kerralla on oma liikuntateemansa ja tunnin alussa ja lopussa yhteiset verryttelyt. Päälle vain sisäliikuntavaatteet ja -kengät.  Hinta: 2 € seniorit / 3,50 € aikuiset

 

Lue lisää ja tarkista poikkeusaukioloajat sekä liikuntateemat: hel.fi/seniorisapinat

 

 

Tapahtumat.hel.fi

 

Helsingin kaupungin menot löytyvät kätevästi yhdestä osoitteesta: tapahtumat.hel.fi. Tutustu ehdotuksiin tai hae tarkemmalla haulla mieleistäsi ohjelmaa.