Ohjelma: Kaupunkielämää

14.3.2024

Bravo!-festivaali

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-ohjelmassa teemana lapsille ja nuorille suunnattu kansainvälinen esittävän taiteen festivaali Bravo! levittäytyy pääkaupunkiseudun kulttuurikeskuksiin ja muuhun kaupunkitilaan 15.–24.3. Vieraana lähetyksessä Bravo!-festivaalin projektipäällikkö Pisko Aunola.

Menovinkit:

Lyyti

Häikäisevä live-esiintyjä Lyyti yhtyeineen nähdään Kannelmäessä Kanneltalon konserttisalissa tänään keskiviikkona 13.3. klo 18.

Liput 20/15 €

Lisätiedot: Kanneltalo.fi

Malmin oma elokuvateatteri Kino Helios uudistui

Malmitalossa sijaitseva Kino Helios on saanut uuden elokuvateatterikatsomon! 30 vuotta täyttävä korttelikino tarjoaa edelleen edullisia näytöksiä sekä uutuuselokuvista että klassikoista. Osa näytöksistä on maksuttomia.

Salin uusi katsomo sekä laadukas äänentoisto tarjoavat erinomaiset puitteet elokuvista nauttimiselle.

Löydä kevään leffatarjonta osoitteessa malmitalo.fi

Vuoden 2024 helsinkiläisvauvat ja vanhemmat kuulolle! Kirjasto ja liikuntapalvelut aloittavat Helsingin kulttuurikummeina vuonna 2024

Jokaisella vuonna 2020 tai sen jälkeen syntyvällä helsinkiläisellä lapsella on oma kulttuurikummi, joka kutsuu lapsen joka vuosi vähintään kahteen maksuttomaan tapahtumaan. Tänä vuonna syntyvät vauvat saavat kummeikseen kaupunginkirjaston sekä liikuntapalvelut, jotka tutustuttavat perheiden pienimmät sanataiteen ja liikkumisen maailmaan.

Ilmoita oma lapsesi mukaan toimintaan osoitteessa kummilapset.hel.fi

Koe Alexander Reichsteinin valotaideteokset Helsingin kaupunginmuseossa

Kaupunginmuseon neljännen kerroksen näyttelytila muuntautuu valoa hohtavaksi valokuva-albumiksi 15. maaliskuuta alkaen. Tuntematon perhealbumi -installaatio koostuu suurennetuista valokuvista, joiden reunat ja hahmot on jäljitetty ohuella hohtavalla viivalla. Kun kasvoissa ei ole yksityiskohtia, voi kävijä käyttää mielikuvitustaan ja muistella omia edesmenneitä sukulaisiaan. Näyttelyssä soi Petri Laakson luoma äänitausta, joka yhdistää Max Richterin musiikkiteoksen Sleep eri kielten huminaan, kuiskauksiin ja lauluihin.

Vapaa pääsy.
Lue lisää: helsinginkaupunginmuseo.fi

Tunnetko ikäihmisen, joka kaipaisi seuraa ja liikuntaa?

Helsingin kaupungin liikuntapalvelut, kirjastopalvelut ja vapaaehtoiset järjestävät yhteistyössä ikäihmisten yhteiskävelyjä ja muuta kevyttä liikunnallista toimintaa, johon voi osallistua helposti oman kiinnostuksen ja jaksamisen mukaan. Tämän kevään kirjastoliikuntaan ehtii vielä mukaan. Liikunta tapahtuu kirjastolla tai kirjaston lähiympäristössä.

Mukana olevat kirjastot löytyvät osoitteesta liikunta.hel.fi/kirjastoliikunta

Kaikki viikon menovinkit on koottu osoitteeseen radiohelsinki.fi/kaupunkielamaa