Ohjelma: Kaupunkielämää

8.5.2024

Lastenkulttuurin juhlaviikko ja Kirsi Kunnaksen 100-vuotisjuhla

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää podcastissa vieraina kulttuurituottajat Anna Rosendahl ja Harri Piispanen Annantalolta, jossa vietetään Lastenkulttuurin juhlaviikko ja Kirsi Kunnaksen 100-vuotisjuhlaa.

Helatorstai Oodissa 

Kaupungin parhaat terassinäkymät löytyvät keskustakirjasto Oodista! Tule  kahvittelemaan, lueskelemaan tai ottamaan selfie vaikkapa Eduskuntatalon  kanssa. Lainaa kirjastosta koripallo ja ota mittaa kavereista Oodin edustan  koripallokentällä. Tuo lapset Oodin lastenalueelle maalaamaan revontulia  satuseinälle tai kuuntelemaan taikapuiden ääniä.

Oodi on auki helatorstaina klo 12–18, tervetuloa!

Yhdessä ulkokuntosalille – maksutonta ulkokuntosaliohjausta kolmena  perjantaina toukokuussa 

Maksuttomia ulkokuntosaleja on ympäri Helsinkiä, ja niiden avulla liikunnan  aloittaminen käy helposti. Nyt on tarjolla maksutonta ulkokuntosaliohjausta  seitsemällätoista ulkokuntosalilla eri puolilla kaupunkia kolmena toukokuisena  perjantaina 10.–24.5. klo 10–12. Tapahtumat toimivat non stop -periaatteella, eli voit tulla mukaan milloin tahansa klo 10–12 välillä.

Katso tarkemmat tiedot osoitteesta liikunta.hel.fi

Laulun lahja -äitienpäiväkonsertti kaupunginmuseossa sunnuntaina 12.5. klo  15–16  

Juhlista äitienpäivää laulun merkeissä! Konsertin ohjelmistossa kuullaan  lasten- ja kansanlaulujen lisäksi musikaalisävelmiä sekä taidemusiikkia pianisti  Marjaana Merikannon säestämänä. Konsertti sopii kaikenikäisille ja  tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätiedot: helsinginkaupunginmuseo.fi

Lastenkulttuurin juhlaviikko ja Kirsi Kunnaksen 100-vuotisjuhlaa Annantalossa 

13.-19.5. Annantalo.fi