Ohjelma: Kaupunkielämää

7.2.2024

Liikuntapalveluiden kesä- ja kausityöt

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-podcastissä aiheena liikuntapalveluiden kesä- ja kausityöt. Vieraana
liikuntapalveluiden tiimiesihenkilö Jukka Lundgren.

The Show – Mykkäkomedia

Ensi-ilta Kanneltalossa to 8.2. klo 18
Muut esitykset 9.–10.2. ja 1.–2.3.
The Show taivuttelee lavan täydeltä fyysistä komiikkaa ja kuljettaa katsojat 1900-luvun alun varieteenäytösten ja mustavalkoelokuvien maailmaan. Esityksen innoittajina ovat olleet mykkäelokuvien kultakauden slapstick-komediat. Näyttelijät: Mika Juusela ja Antti Kemppainen.

Liput 20/15€

Lisätiedot: Kanneltalo.fi

Helsingin liikuntapalveluiden kurssien vapaille paikoille pääsee 3.2.–8.3. välisenä aikana ilmoittautumaan 25 % alennuksella!

Ja tuttuun tapaan hinnat laskevat, mitä pidemmälle kausi etenee. Tässäpä oiva tilaisuus kokeilla itseä kiinnostavaa lajia, tai ottaa liikunnallinen spurtti kohti kevättä! Vapaat kurssipaikat löytyvät osoitteesta liikuntakauppa.hel.fi

3.2.–8.3. voimassa 25 % alennus
9.3.–5.4. voimassa 50 % alennus
6.4.–26.4. voimassa 75 % alennus

Oodin tulikuuma palautushihnalive leimahtaa linjoille Lainan päivänä 8.2. klo 13–18. Tätä et halua missata!

Uskomattomassa jännitysspektaakkelissa pääset seuraamaan, miten palautukset liukuvat pitkin kuumaa hihnaa. Nyt jos koskaan on mahdollista tirkistellä, mitä muut ihmiset lukevat. Tänä vuonna livessä on uutuutena hikinen selostus, huh huh!
Liveä voi seurata Oodin Facebook-sivulla: www.facebook.com/keskustakirjastoOodi

Viikon menovinkki!

Ota mukaan jumppapallo, pukeudu räväkästi ja osallistu utopistiseen Planetbic-yhteisöperformanssiin Helsingin kaupunginmuseossa perjantaina 16. helmikuuta kello 18 alkaen. Performanssin jälkeen on luvassa planetaarinen disco, jonka musiikkivalinnoista vastaa DJ Bunuel. Pukukoodi: Jane Fonda/utopia/aerobic/sci-fi. Paras asu palkitaan! Tapahtumaan on vapaa pääsy. Katso lisätiedot: helsinginkaupunginmuseo.fi.