Ohjelma: Kaupunkielämää

3.11.2022

HAM Helsingin taidemuseon uudet näyttelyt

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-ohjelman jaksossa vierailevat HAM:in uusi näyttelypäällikkö Kati Kivinen sekä Pehmo-näyttelyn kuraattori Sanna Tuulikangas, jotka kertovat la 5.11. avautuvista uusista näyttelyistä Pehmo ja I AM NOT WHAT YOU SE.

 

Menovinkit:

 

Malmitalo: Steve James

Pe 4.11. klo 19

Amerikkalainen resonaattorikitaristi ja mandoliinin mestari Steve James on vaikuttanut 1960-luvulta saakka Yhdysvaltain blues-skenessä. Katso isätiedot täältä. Liput 20,50 / 17,50 € Lippupisteestä.

Malmitalo: R.J. Mischo ja Franck Goldwasser

Ma 7.11. klo 19

Amerikkalaiset bluesartistit R.J. Mischo ja Franck Goldwasser vierailevat Skandinavian kiertueensa myötä myös Suomessa marraskuussa 2022. Katso lisätiedot täältä. Liput 22,50 / 19,50 / 11 € Lippupisteestä.

Liikkeellä marraskuussa 

Nykytanssifestivaali Liikkeellä marraskuussa starttaa torstaina 3.11. Stoan tapahtumiin voi tutustua täällä ja Caisan tapahtumiin täällä.

Itäkeskuksen kirjasto: Kauhua kakaroille!

La 5.11. klo 16–18

Itäkeskuksen kirjastossako kummittelee? Tule kirjastoon etsimään mörköjä, kummituksia ja muita pelottavia asioita. Lempeän jännittävä Kauhua kakaroille -tapahtuma kutsuu pienet ja isot pyhäinpäivänä Itäkeskuksen kirjastoon. Ohjelmassa on mm. kauhukuja, kummitusaskartelua sekä värisyttävää valokuvausta. Katso lisätiedot täältä.

Maunulan liikuntahalli: Liikuntahulinat:

La klo 9–10.30 (26.11. asti), Maunulanmäki 3

Myllypuron Liikuntamylly: Liikuntahulinat

Su klo 9–10.45 (27.11. asti), Jauhokuja 3

Maunulassa hulinointihälytys! Maunulan liikuntahallissa peuhataan sydämien kyllyydestä lauantaiaamuisin klo 9–10.30. Koko perheen Liikuntahulinoissa hypitään, temppuillaan, pelaillaan, sählätään ja säädetään yhdessä ja erikseen, lukuisten välineiden kera ja ilman. Liikuntahulinoihin ei tarvitse ennakkoilmoittautua, mukaan tarvitsee vain sisäliikuntavaatteet. Maunulan lisäksi Liikuntahulinoita järjestetään myös Myllypuron Liikuntamyllyssä. Katso lisätiedot täältä.

Hakasalmen huvila: Hidden Stories – Kätketyt kertomukset 

Su 6.11. klo 14

Säveltäjä Carita Holmströmin kamarimusiikkia vuosilta 1977–2022. Tuore pianotrio kantaesitetään, kuullaan valikoima liedejä sekä pianosarja Imaginary Dances. Konsertissa esiintyvät Matilda Kärkkäinen, Hedvig Paulig, Risto-Matti Marin, Linda Hedlund ja Aino-Maija Riutamaa-de Mata. Sisältyy sisäänpääsymaksun hintaan.

HAM: Lilibeth Cuenca Rasmussen: Cocktails – performanssi

La 5.11. klo 12 & 14

Osana Lilibeth Cuenca Rasmussenin näyttelyä I AM NOT WHAT YOU SEE taiteilija esittää työryhmänsä kanssa performanssiteoksen Cocktails. Performanssissa näyttelyn teokset muuntautuvat roolipuvuiksi ja lavasteiksi. Esityksessä on musiikkia, puhetta ja liikettä, jotka ottavat HAMin koko näyttelysalin haltuun. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.hamhelsinki.fi.