Uusi Tampere

Uuden, raikkaan ja itsenäisen musiikin erikoisohjelma Uusi Tampere iloitsee uusista tulokkaista ja kiehtovista konkareista. Lähetyksissä kuunnellaan tuoretta musiikkia genreistä piittaamatta rinta rinnan tyylilajeja uudistaneiden klassikoiden kanssa. Kappaleiden välissä kuullaan intohimoista ja paneutunutta musapuhetta. Mietimme MIKSI ja MITEN joku biisi on sellainen kun se on ja mistä se on saanut vaikutteensa – musiikkihan ei synny tyhjiössä! Tamperelaisina tuomme lähetyksiin myös maakuntien näkemystä aina kun se luontevalta tuntuu.

Uusi Tampere-ohjelman säännöllisen epäsäännöllisenä juontajana toimii Sara-Maaria Kylänpää!

Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi – kiinnostavimmat keikat ja tapahtumat keskellä Tamperetta. Katso koko ohjelma osoitteesta tullikamari.net

 

Tekijät

Tulossa

 • Uusi Tampere 24.7.2024 16.00
  Sara-Maaria ja Janne studiossa. Kuullaan Joel Melasniemen haastattelu ennen Scandinavian Music Groupin 2.8. keikkaa Tavara-aseman Uusi Tampere -tapahtumassa. Future Utopia ja King Gizzard tarjoilevat modernia psykedeliaa, Gioia Lucia esittää italialaista diskoa mutta onko se italodiscoa? Kim Deal on tehnyt riemastuttavan paluusinglen ja Lala Salama tarjoaa maailmantuskaa. Luvassa myös Sugababesia!
 • Uusi Tampere 31.7.2024 16.00
 • Uusi Tampere 7.8.2024 16.00
 • Uusi Tampere 14.8.2024 16.00

Yhteistyö­kumppanit

On-demand

 • play / pause 17.7.2024 16.00
  Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
  Linkin haku epäonnistui!
  Haetaan jakson linkkiä...
  Antti ja Janne fiilistelevät kesän konkareita, kuten Pet Shop Boys ja Bruce. Maustetyttöjen Kaisa haastattelussa, bändi esiintyy 26.7. Tavara-asemalla Uusi Tampere -tapahtumassa. Uutta ihanaa discoa ja housea Lindströmiltä, Braxe + Falconilta ja Joe Goddardilta. Emilia Sisco on tehnyt jälleen upean sinkun Cold Diamond & Minkin kanssa, Chip ja D Double E kertovat grime-junnuille, kuka määrää. Soitossa myös mm. Flow’hun saapuvaa Artemasia ja Twice -yhtyeen k-poppia!
 • Janne ja Sara-Maaria studiossa. Uusi Tampere -tapahtumassa 12.7. esiintyvä Alma Alanko on julkaissut uuden sinkun, Sara-Maaria on liikuttunut ja voimaantunut PMMP:stä. Megan Thee Stallionin uudelta levyltä löytyy hieno kaksikielinen yhteistyö Yuki Chiban kanssa, Alicai Harley ja Toddla T kääntävät puolestaan dancehallin drum’n’bassiksi. Kiehtovia uutuuksia myös mm. Buscabullalta, Ite Eerolalta ja Rosie Lowelta.
 • Studiossa Antti ja Janne. Luvassa Ringa Mannerin haastattelu, joka ennakoi 12.7. Uusi Tampere -tapahtumaa. Kuullaan raikkaita kotimaisia kitaraindiebiisejä Nikita Titovilta ja Juhlat -yhtyeeltä. Yeboyah on ottanut julkaisutoiminnan omaan haltuunsa ja julkaisee jo toisen loistosinglen lyhyeen aikaan. Soitossa myös höpsöä kesämusaa Safiralta, elektroninen karnevaali Olof Dreijerin ja Diva Cruzin tapaan sekä uutta musaa vanhalta tutulta eli Foster The Peoplelta.
 • Studiossa Sara-Maaria & Janne. Tunnelmoidaan juhannuksen jatkoja pizzan voimalla. Pelin avaa Jean Ramsay sitruunoillaan, kuunnellaan myös uutta kotimaista Yonalta ja Arpalta, Janeveeralta ja Forresterilta. Retrosoulia, diskoa ja räppiä sopivina annoksina – mukana myös Tapio Rautavaaran määritelmä onnesta.
 • Studiossa Sara-Maaria ja Janne. Haastattelussa 28.6. Uusi Tampere -tapahtumassa esiintyvä Orvokki. Odotetaan myös juhannuksen Valtteri Festivalia, maistiaisena keväällä ilmestynyttä Moon Shotia. Raikkaita kotimaisia uutuuksia Olgalta, Yeboyahilta ja Nana Jangerilta. Pharrell elää kaksoiselämää, Val Fleury muistuttaa teknon juurista.
 • Sara-Maaria ja Janne studiossa. Kotimaisia uutuuksia mm. Solemn Golemilta, Jumisilta Muijilta ja Megafaunalta. Peggy Goun kauan odotettu albumi on ilmestynyt, Silvana Imam ja Alma haaveilevat tärpätistä ja blondeista. Upeaa uutta musiikkia myös kitaravetoista, sitä tarjoaa esim. Pixies ja Markus Krunegård!
 • Studiossa Janne & Antti. Kuullaan Stepan mietteitä ennen 14.6. järjestettävää ensimmäistä Uusi Tampere -kesätapahtumaa. Charli XCX on pestannut remixilleen ruotsalaista osaamista, kun Robyn ja Yung Lean fiittavat. Erlend Øyen ja Lyytin uutuudet hehkuvat alkanutta kesää, Master Peace ja Stuzzi luovat helteisiä terassitunnelmia! Soitossa myös juuri albumin julkaissutta Jimi Tenoria, uutta Bad Saunaa ja James Blakea.
 • Studiossa Sara-Maaria ja Janne. Rättö ja Lehtisalo, Suomen Sparks? Miike Snow muistelee aikojaan merimiehenä, Olva laulaa ylistystä mehiläisille. Luvassa myös puskemista Skrillexin ja kavereiden tahtiin sekä Kasper G:n upouusi kesäbängeri!
 • Studiossa Antti ja Janne. Kotimaista leijuntaa mm. Hattaran ja Pambikallion uutuuksien tahtiin, Samae Koskinen on myöhässä ja Stepalla alkaa bileet! Maistiaisia myös mm. Childish Gambinolta, Empire of the Sunilta ja Billie Eilishin uutuudelta.
 • Ite Eerolalla on sulle jotain, Ice Spice pyytää tulta! Studiossa Janne ja Sara-Maaria, fiilistellään Sara-Maarian iskän syntymäpäivää ja kuunnellaan ote ajan ja aineen messusta. Luvassa myös Illuminati Hottiesin Brooklyn-indiee, Macklemoren kantaa ottavaa räppiä ja Kylie Minoguen laulama elektroninen anthem fontista!
 • Trent Reznorista on kuoriutunut kärkiluokan Hollywood-säveltäjä, siat pitävät perunoista. Antti fiilistelee tennistä, Janne tulevaa kesää! Zangoma on uutta kotimaista zamrockia, muita kotimaisia uutuuksia mm. Ege Zululta, Safiralta ja New Ro’lta. Sega Bodega ja St. Vincent lainaavat 90-luvun elektronisesta musiikista, Kendrick Lamarr tarjoilee eeppistä euforiaa.
 • Vappupäivä Sara-Maarian ja Jannen seurassa. Kuunnellaan ensimmäisen Uusi Tampere -tapahtuman artisteja, kuten Senya, Eevil Stöö ja Stepa – kaikki artistit 14.6. Tavara-asemalla. Nautitaan myös kunnon annos uutta punkinsekaista rock-musaa, soitossa mm. Nuoruus, Kaksipäinen Koira ja Lambrini Girls. Overmono on freesannut vanhan The Streets -hitin, Modem puolestaan potee megalomaniaa!
 • Tuoretta rokkia Rohkeilta kuvilta, Guided By Voicesilta ja Amurilta. Futuren uusi levy flirttailee synth waven kanssa, Gitkin tulkitsee kasarihitin cumbia-rytmein. Palauttaako Nelma U vanhan piirrossarjan suosion, pelastiko Kasabian brittirokin? Luvassa myös napolilaista diskoa ja elektronista musaa Australiasta.
 • Uutta kotimaista rokkia mm. Ponilta ja Tummalta Paahdolta, kotimaisina uutuuksina myös Joalinin leikkisä ”Bikini” ja Amsterdamissa vaikuttavan elektronisen musan tuottajan Lassen ”Start Again”. Syntikat pääsevät 80-lukulaiseen loistoonsa Pet Shop Boysin ja Alphavillen kappaleissa, Bab L’Bluz tuo marokkolaisia mausteita rokkiinsa. Shivin uusi sinkku ”Limerence” avaa keskustelun rakastuessa tapahtuvaan hullaantumiseen!
 • Antti ja Janne studiossa. Iloitaan Elektrolinnan ohjelmasta, jossa mukana myös drum and bassia! Antti edelleen kantrihaipeissa Kacey Musgravesin myötä, kuunnellaan toki myös Beyoncéta. Cardi B ja Doja Cat pistävät jauhot suuhun, Samae Koskinen puolestaan puhuu suunsa puhtaaksi. Tarjolla myös uutta Sumuposauttajaa ja maistiainen Hot Herosin tulevalta räppilevyltä, solistina uudella sinkulla on Radio Helsingistäkin tuttu Are.
 • Sara-Maaria ja Janne studiossa. Kosolti kotimaisia uutuuksia muun muassa BÄMÄltä, Modemilta, Keidas-yhtyeeltä ja Carillolta. Rupatellaan kevätväsymyksestä ja kaamoksesta. Uusi Tampere -tapahtumasarja on täydentynyt valmiiksi, mm. Alma Alanko lisätty ohjelmaan! Lisäksi uutta musaa vanhoilta tutuilta, kuten Gossip ja Vampire Weekend ja härskiä elektronista musaa Kanadasta ja Briteistä.
 • Studiossa Antti & Janne. Lenseä kotimainen räppi voi hyvin: uusia sinkkuja Stepalta, DJ Kridlokkilta ja Aivovuodolta. Antti alkaa lämmetä country-musiikille Kacey Musgravesin uutuuden myötä, soitossa myös Radio Helsingin viikon levy eli M: Mustarastaat tulivat. Oneohtrix Point Never huikaisee tuotannollaan ja Yona on julkaissut upean uuden laulun!
 • Studiossa Janne ja Sara-Maaria kärsivät vuorotellen muistin pätkimisestä. Tarjolla diskokuningattaria ja surinapoppia. Nautitaan loiventavia V. Härkösen kanssa Södermalmin kuppiloissa ja mietitään äkkirikastumista F:n sävelin. Beyoncé on vallannut kantrikanavat ja reggaetaiteilija Joonas Hauveli pyrkii samaan. Tarjolla myös pohjoisirlantilainen euroviisuartisti ja Pykäri käy sanomassa Moi!
 • Ystävänpäivän special, studiossa Antti ja Janne! Jutellaan mm. Metallicasta ja digitaalisesta emosta. Pet Shop Boys hurmaa edelleen pop-osaamisellaan, uutta kotimaista Iisalta, Jobilta ja Antti Autiolta. Jodi Wild ajattelee kesäöitä, Beth Gibbons lilluu hetkessä! Ihastelemme myös Modemin uutuussinkkua.
 • Erika Sirolan uusi single sämplää Nature Boy -kappaletta, Sara-Maarian voimabiisinä on pyörinyt viime aikoina Rayen ”Worth It”. Kuulemme reseptin iljettävään mikrossa valmistettavaan juustomakaroniin sekä uusia biisejä mm. Pink Chameleonsilta, Senyalta, Pins.kulta ja Justin Timberlakelta. Uusinta viime viikolta.
 • Erika Sirolan uusi single sämplää Nature Boy -kappaletta, Sara-Maarian voimabiisinä on pyörinyt viime aikoina Rayen ”Worth It”. Kuulemme reseptin iljettävään mikrossa valmistettavaan juustomakaroniin sekä uusia biisejä mm. Pink Chameleonsilta, Senyalta, Pins.kulta ja Justin Timberlakelta.
 • Riemua räntäsateessa, Janne & Sara-Maaria studiossa. Khruangbin tarjoilee kansainvälistä rakkautta, uuden albuminkin pian julkaiseva M haluaa valvoa koko yön. Fiilistellään jo tulevia viisukarsintoja ja Tavara-aseman teemabileitä kuuntelemalla Jesse Markinia, tarjolla myös rokkia Tummalta paahdolta, Grande Mahoganylta ja Les Big Byrdiltä. Puhutaan myös vesipuistoista ja tv-sarja Pulkkisesta!
 • Tänään raikkaan elektronisissa tunnelmissa! Janne kuulee ääniä, Antti yrittää lausua Sans Parade oikein. Four Tet ja Jamie xx ovat julkaisseet uutta musiikkia, pohdimme onko lempeä elektroninen soundi 2020-luvun AOR:ää. Uusia singlejä myös Erika de Casierilta, Machinedrumilta sekä tamperelaiselta americana-yhtye Saint Polisilta!
 • Oveen koputetaan ja koira haukkuu. Sara-Maaria ja Janne kuitenkin kasaavat itsensä ja tunnelmoivat muun muassa Leija Lautamajan ja Petra Laitin uusien sinkkujen tahtiin. Dizzee Rascalilla on keski-iän kriisi, mutta Gossip jatkaa hulluttelua. Buck Meek kertoo tarinoita ja Christine and the Queens versioi BeeGeesiä!
 • Antti ja Janne vuoden ensimmäisessä lähetyksessä. Tunnelmoidaan 12.1. Teknoasema -tapahtumaa kuuntelemalla rutkasti elektronista musaa. Luvassa Nightradio, Ferdinger, Cassö ja monta muuta. Antti on käynyt karaokessa ja löytänyt Robbie Williamsin, intoillaan myös rap-tuottamisen erilaisista mahdollisuuksista J Dillan, Lili Katrin ja Ester Nuori Lepän tahtiin!
 • Vuoden viimeisessä Uusi Tampere -lähetyksessä tunnelmoidaan loppuvuoden hienoja kotimaisia julkaisuja, kuten Iris Kukka, Henri, Sepikka ja Emilia Tuovila. Ralphie Choo ja Tokischa tuovat talveen härskiä lattariräppiä, Beyoncé on puolestaan aikuisempi ”Grown Woman” -singlellään. Hermanos Gutierrez tarjoilee herkullista instrumentaalimusiikkia ja Michael Bleu yhdessä Pekka Laineen kanssa versioi Jenni Vartiaista.
 • Tunnelmoimme uudistuneen Uusi Tampere -tapahtumakonsertin tulevia keikkoja – kuunnellaan muun muassa Ruusuja, Stepaa ja DJ Kridlokkia. Ruotsalaiset Sven Wunder ja Dina Ögon ovat olleet tuotteliaita letkeän rytmimusan saralla, uutta tamperelaista musaa tarjoilevat Tumma Paahto ja Suosikki!
 • Janne ja Sara-Maaria pohtivat biisien kierrättämisen bisnestä ja tohkeilevat kierrätystyyleistä: shoegaze, kasarisyntikka ja drum and bass voivat hyvin vuonna 2023. Ty Roxy tekee jylhän paluun uudella singlellään, Brian & Helvetin Peruna rokkaa meemikkäästi. Intoilemme ennakkoon myös Aavikon ja Mallan tulevasta yhteiskeikasta Tavara-asemalla, tarjolla myös Pharrellin ja Nicki Minajin uutta matskua!
 • Itsenäisyyspäivän kunniaksi juodaan kahwet studiossa ja kuunnellaan hienoja kotimaisia uutuuksia muun muassa artisteilta kuten The Holy, Juppe, Henri ja Nuoruus. George Riley ja Ethanplus tuovat hauskuutta tanssimusiikkiin, Beyoncé yllättää puskista. Tarjolla myös Sleaford Modsin Pet Shop Boys -tulkintaa ja Antin suosikkikappale Veronica Maggiolta!
 • Sara-Maaria ja Janne studiossa. Lähdetään liikkeelle Malista, jonka lisäksi kuunnellaan ruotsalaista laatupoppia, mielikuvituksensa mukaan kulkevia tuottajia ja 80-luvun discoa. Uutuuksia muun muassa Rebekka Holilta, Nelli Milanilta, Björkiltä ja Rosalíalta. Viimeiset-yhtye saa meidät miettimään, miltä tuoksuu kun polttaa hiussuortuvia kynttilän liekissä.
 • Janne studiossa yksin, kuten Antti Autio uudella singlellään. Hanami symboloi katoavaisuutta niin samuraille kuin 40 vuotta täyttävälle Danny Brownille. Minor Science tarjoilee saksalaista breakbeatia, Yaeji yhdistelee drum’n’bassia bossanovaan. Kotimaisia herkkuja ensilevynsä julkaisevalta Suite Greeniltä, Minä ja Niemiseltä ja Pariisin keväältä.
 • Monipuolisia tekijöitä Mon Lafertesta Bakariin. Aavikon uusi albumi pakottaa tanssimaan & Lenny Kravitz fiittaa Peggy Goun sinkulla. Kotimaisia uutuuksia myös mm. Salaliitolta, Suosikilta, Pearly Dropsilta ja Joose Keskitalolta.
 • Syntikkapop-legenda Vince Clarke yllättää tunnelmallisella ambientilla, Iisa Daft Punk-vaikutteilla. Antti hehkuttaa 070 Shakea, esitellään myös uutta kotimaista musaa mm. Tapani Kansalaiselta, Yael Emililtä ja Samuraibreaksilta. Kehotetaan uskaltamaan ja pohditaan muutoksen pysyvyyttä ja ajan illuusiota!
 • Studiossa Janne ja Sara-Maaria. Tunnelmoitiin tulevaa Jazz Happeningia Laurell & Sun Dog -levyn tahtiin. Turku ennen ja nyt Kitchen Sinkin ja Nössö Novan sävelin, 1980-luvun kaikuja Wild Nothingin ja Sigridin uutuuksissa. Uusia sinkkuja myös mm. Miso Extralta, Karri Koiralta ja Elyannalta.
 • G-funkin henkeä Kalle Kinoksen ja Joku Roti Mafian uutuuksissa, Pambikallio pohtii aikuisuutta. Janne on nähnyt Hurulan Helsingissä, Antti Masshysterin Oulussa. Keskustellaan Norjan ja Australian eroista ja nautitaan myöhäisjälkipostpunkin paluusta Idlesin ja Gut Healthin tahtiin!
 • Sara-Maaria ja Janne studiossa. Ennakkosoitossa uusi Suite Green, luvassa myös ”kauneusosuus” ja r’n’b-tunnelmointia Karri Koiran keikkaa odotellessa. Uutta kotimaista Arelta, Kemopetrolilta, Joose Keskitalolta ja Jaakko Eino Kalevilta. Jazz Happeningiin saapuva Kutu vakuuttaa, sekoitamme myös hetkeksi Kuopion ja Hyvinkään Helsinkiin.
 • Studiossa Janne ja Sara-Maaria. Kuunnellaan uutta Yonaa, Viitasen Piiaa, Kaksipäistä Koiraa ja muita kotimaisia herkkuja. Megan Thee Stallion potkii sukupuoliroolit palasiksi loistobiisillään, mietitään myös mitä on indie tai toisaalta mitä on pop. Kysymyksiä esittävät mm. Misha ja Say She She.
 • Mitä tapahtuu jos suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen menevät Tullikamarin Klubin saunaan? Antti ja Janne perkaavat hieman Lost in Musicin ohjelmistoa, soitossa mm. Virta, Goldielocks ja SKAAR. Dina Ögonin uusi single ilahduttaa, samassa lähes hiphopin hengessä kulkee uusi Nairobi Sistersin dub. Uutuuksia myös mm. Tinyhawk & Bizzarrolta, Antti Autiolta ja Pinkpantheressilta!
 • Emansipoitunutta räppiä Amerikasta ja humppaa Tornionjokilaaksosta! Janne ja Sara-Maaria tohkeilevat myös Jack Antonoffin Bleachers-yhtyeen uudesta singlestä, Muva Of Earthin Alice Coltrane -vaikutteista. Miltä karma maistuu, kenties sokerilta ja mausteilta, kuten Dizzee Rascalin tuore biisi?
 • Sara-Maaria on innostunut dancehallista, kuuntelemme mm. Maureenia ja Miss LaFamiliaa. Jaakko Eino Kalevin ja Alan Palomon uutuudet henkivät 80-luvun syntikoita, Adrian Quesada versioi onnistuneesti Destiny’s Childia. Lisäksi luvassa kotimaisia uutuuksia mm. Ahti Kulolta, Kuningas Yrjöltä ja Elsa Brotherukselta!
 • Onko Antti Hietala Radio Helsingin oma Jive Bunny? Uutuusherkkuja Suomesta mm. Pambikalliolta ja Lyytiltä, shoegaze-legenda Slowdive on julkaissut uuden levyn. Tkay Maidza, Cardi B ja Megan Thee Stallion ovat tehneet ihan holtittoman hyviä bängereitä, Paavoharju ja Sofia Kourtesis tunnelmallista huminaa!
 • Sara-Maaria ja Janne seikkailevat aktivistiräpin, Halloween-laulujen ja elämänmyönteisen helkyttelyn maailmassa. Soitossa mm. uutta Mara Ballsia, Kosmisia Liskoja ja Liisa Akimofia. Golden oldies -herkkuina mm. Giant Robot ja Janelle Monae!
 • Studiossa Antti ja Janne. Antti muistelee Flow-festareita ja Janne Berliinin-reissuaan. Luvassa maukasta kantrirockia Buck Meekiltä, Kwengfacen ja Joy Overmonon elektronista iloittelua, uusia hienoja kotimaisia Iisalta, Sonialta ja Babelilta ja paljon muuta hienoo! Nostamme myös hattua uransa Paten kanssa päättävälle Popedalle.
 • Japanilaisyhtye CHAIn feminististä punkpoppia, uunituoretta Lapsuutta ja Oiro Penan mystistä usvaa. Amurin funky tulkinta Patakakkosen tunnarista lämmittää, samoin Badsistan ja Nia Archivesin elektroniset biitit.
 • Kotimaista synatunnelmaa Modemista Maustetyttöihin, ronskia räppiä mm. Doja Catilta ja Slanilta. Lisäksi kreikkalaista poppia, tanssivia karhuja ja kohtaaminen Jaakko Eino Kalevin kanssa vetisellä pellolla.
 • Sara-Maaria luopui Twitteristä, sillä se ei sovi hänen äppiensä värikoodeihin. Markus Krunegårdin Manu Chao-versiointi ilahduttaa, kuunnellaan lisäksi saksalaista musaa Fuffifufzichilta ja Laylalta, mainiota räppiä XL6:lta ja Glorillalta ja ihania uutuuksia Jessy Lanzalta ja Coucou Chloelta. Katseet on käännetty myös kuusamolaiselle golfkentälle ja siellä tällä viikolla juhlittaviin Epäjohdonmukaisten tanssiaisiin!
 • Tamperelaista italohousea Type-303:lta, poppia saameksi ja viroksi Máret Áilelta ja Liisi Koiksonilta. Muistelemme edesmennyttä Jane Birkiniä ja intoilemme mm. Grande Mahoganyn ja Emilia Siscon uutuussinkuista!
 • Antti ja Janne tunnelmoivat Uusi Tampere -festivaalin (21.-22.7.) artisteja. Ensimmäisellä tunnilla paljon muutakin hienoa musiikkia niin veteraaneilta (Teenage Fanclub, The Streets) kuin uusiltakin tekijöiltä (Diorange, Nelma U)!
 • Viikonlopun Savulohirockin tähdet Cessna ja Kot-Kat soitossa. Ensimmäinen tunti kitaravetoista herkkua mm. Kassi Valazzalta, Cyndi Lauperilta ja Liisa Akimofilta. Toisella tunnilla käännämme sähköt päälle ja elektronisia namusia pudottelevat mm. Olof Dreijer ja Jansons. Huomaamme, että kertaustyylien parhaat vuodet ovat tällä hetkellä 1991 ja 2005.
 • Musaa Uusi Tampere-festivaaleilla esiintyviltä brasilialaiselta Oruãlta ja irlantilais-malesialaiselta Yuné Pinkulta! Blur tekee mukavoitunutta, mutta ihanaa uutta matskua. Brasiliaa edustaa myös Anitta, kotimaisina uutuuksina mm. JOB, Leyla ja Goldielocks!
 • Barbie-elokuvan soundtrack on aarreaitta, Aphex Twinin ja Tamsin uusien sinkkujen nimet ovat mystisiä koodeja. Mukana myös uutta drum’n’bassia Nia Archivesilta ja Greminolta, uutta musiikkia myös mm. Karri Koiralta ja Helsingin Pridessa vierailleelta The Blessed Madonnalta.
 • Tunnelmoidaan juhannusviikonlopun Valtteri-festivaalia ja heinäkuun Uusi Tampereen esiintyjiä. Tarjolla mm. Litku Klemetin ”euroviisu”, Pekko Käpin aurinkoinen uusi single ja Uusi Tampere -festareilla esiintyvä COBRAH. Matriarkaatti ja Madonna esittelevät härskimpää osastoa, Vasas Flora och Fauna ja Annika Pudas puolestaan herkistelevät.
 • Ennakkokuuntelussa Pekko Käppi & K:H:H:L:n uusi kesäsingle. Litkun ”euroviisu” ja Korelon vieraanaan ibe tarjoilevat kesäisiä tunnelmia! Lisäksi kosolti syntikkamusaa ja uutta drum’n’bassia.
 • Antti & Sara-Maaria studiossa. Karri Koira iskee suoraan tanssijan sydämeen, tarjolla myös mm. eteläafrikkalaisen Bantun ja Akua Narun kappale kehorauhasta ja Tanssivan Karhun folkpoppia.
 • Tuoretta veteraaniosaston musaa tarjoilee Teenage Fanclub, lisäksi Jannen ja Sara-Maarian soitossa mm. hieno tuore nigerialaisartisti Somadina, uutta Rättöä ja Lehtisaloa sekä Róisin Murphyä. SAULTin uutuus kuulostaa krautgospelilta ja ruotsalainen Deki Alem hieman Gorillazilta. Anni Pohto on kotoisin Sara-Maarian hoodeilta!
 • Antti ja Janne studiossa. Iso kaiku on palannut kitarapoppiin, sen todistavat mm. Lala Salaman ja V. Härkösen uudet singlet. Instrumentaaliherkkuja tarjoavat Tinyhawk & Bizzarro ja Sidewaysiinkin saapuva ruotsalainen Sven Wunder. Lisäksi mm. garagehousea, Altin Güniä ja napolilaista noitamusiikkia. Kylie Minoguen uutuusbiisiin on lainattu nimeä Kwanilta!
 • Ite Eerola saa Sara-Maarian ihastumaan fiktiiviseen poikaan, muita kotimaisia herkkuja mm. Moirai, pehmoaino ja pariisilaiselle Headroomille levyttävä Henri. Luvassa myös napolilaista diskoa 1970-luvulta, r&b:tä erilaisin lisämaustein ja tietysti Beyoncé.
 • Uutta ja vanhaa räppiä, kotimaisia indiehelmiä mm. Hulda Huimalta ja Nelli Milanilta. Antti ja Janne ovat katselleet YouTubesta mm. Frankie Vallia ja Tyrävyötä. Tunnelmoidaan myös ensi kesän festaria viimeisimmän julkistuksen Alice Bomanin ja Samuli Putroa versioineen Bottenvikenin sävelin!
 • Sara-Maaria ja Janne ovat juuri ja juuri toipuneet vapusta ja taas mennään! Kotimaista räimettä mm. Huonolta Idealta ja moshimoshilta, Acid Klaus ja Jessie Ware friikkailevat tanssilattialla. Kolumbialaistuottaja Rosa Pistola yhdistelee cumbiaa ja reggaetonia, Ty Roxy on julkaissut bändisinkun. Sara-Maaria kertoo mopovitsin.
 • Studiossa Antti ja Janne. BÄMÄ avaa pelin 11 hengen loistavalla possebiisillä, Beck on kirjoittanut kauniin akustisen kappaleen ja Lätsä laulaa romuraudasta. Drum’n’bassin lisäksi brittiläistyylinen dub step tekee paluutaan. Yritämme myös osallistua Suomi-indien ”metsäläisbiiffiin” soittamalla Metsäheikkiä.
 • Markus Krunegård ”juokselee” Joensuussa, Ite Eerola huokailee samettisia säveliä Rovaniemeltä. Bängereitä Ugandasta, Baltimoresta ja Helsingistä. Sara-Maaria kertoo mikä on ”brazilian butt”, Wednesday & Pillow pörisevät!
 • Miltä Tampereen katolta näkisi parhaiten Ice Spice -keikan 9-vuotiaan kanssa? Uusi Mura Masa vakuuttaa, Shygirl lienee ohjelman historian soitetuin artisti ja kuunnellaan myös Telakalla viikonloppuna keikkailevaa Muscularia. Tarjolla myös mm. suomalaisen räpin uutta kiehtovaa indietekijää Leylaa, Yaejin uutta levyä ja elektronisen popin uranuurtajaa Yellow Magic Orchestraa!
 • Kuka on Ruotsin Kelly Rowland, saako Icona Pop uransa toisenkin hitin? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan, samalla kuunnellaan mm. brasilialaista psykedeliarokkia, virkistävää eteläkorealaista poppia ja amerikkalaista femme housea.
 • Uusi Tampere -festareille saapuvat Yuné Pinku ja Cobrah kuuntelussa. Raikkaampaa räppiä edustaa Yeboyahin ja Slanin uusi bängeri ”10X”, vanhempaa tyylittelyä mm. Kemmuru ja De La Soul. Lisäksi kuulemme Tamsin tuntemuksia Kittilässä kasvamisesta, mietimme onko järkevää nimetä yhtye munasuojusten mukaan ja kuinka hankalaa onkaan googlettaa tuoreen chicagolaisartistin DJ.MC:n nimi!
 • Sara-Maaria ja Janne keskustelevat mm. karaokesta ja siitä, onko Frendit hyvä vai surkea tv-sarja. Samalla kuunnellaan musiikkia, mm. uuden levyn julkaissutta Otto Mikkolaa ja myös upouutta Princess Nokiaa. Luvassa tietenkin saksankielistä discoa, tällä kertaa Saiya Tiawin esittämänä. Discosta pitävät huolen myös esimerkiksi Chromeo ja Sophie and the Giants!
 • Antti on kuunnellut Danny Brownin podcastia, Janne pelannut sanapeliä. Drum and bass on aina vain tuoreempaa ja tasa-arvoisempaa. Kotimaisen underground-touhuamisen legenda Vilunki 3000 täyttää 50 vuotta, kuunnellaan hänen uutta musiikkiaan. Lisäksi luvassa ranskalaista discoa, uutta Róisínia, herkullista grimeä ja kotimaisia uutuuksia mm. Mustalta Köksältä, Pearly Dropsilta, Meemiolta ja Kot-Katilta!
 • Sara-Maarian ollessa nuhassa Janne juhlii naistenpäivää itsekseen. Kuuntelussa paljon uusia kotimaisia: Paprun paluu, Samuli Putro ikävöi mummoa, Pietan debyyttisinkku vakuuttaa ja Tinyhawk & Bizzarro tohkeiluttaa! Elokuvateemaa Oscarien ja Tampereen Elokuvajuhlien kunniaksi ja tietysti myös saksankielistä syntikkapoppia.
 • Sara-Maaria ja Janne juttelevat mm. Anne Sällylän vetämistä tv:n jumppaohjelmista ja siitä, kuinka Skrillex on nykyään hyvä. Uusia kotimaisia herkkuja mm. Koheilta, Marjo Leinoselta, Olimpia Splendidiltä ja Kuuralta. Raikkaita uusia biisejä myös mm. Feistilta, Kae Tempestiltä ja Rayeltä.
 • Antti pitkästä aikaa studiossa! Nyrkkitappelu on julkaissut uuden albumin ja googlaillaan Lin Peston turkinkielistä biisin nimeä. Handshaking, Malla ja Elsa Brotherus kotimaista raikkautta tuomassa. Lisäksi Gustav Ejstesin yllättävä remix José Gonzalezin musasta, Jessie Ware on lainannut sointukierron Whamilta ja kukkakärpänen yrittää mennä Jannen silmään.
 • Iloitaan uudesta translaista, puhutaan rössystä ja kuunnellaan musiikkia! Laura Moisio on julkaissut uuden levyn, Uusi Tampere -festareilla saapuva Yuné Pinku uuden singlen. Sara-Maaria intoilee Horse Attack Sqwadista ja Janne on rakastunut Jobi Riccion uuteen singleen. Tarjolla myös diskoa, indierokkia ja toppahaalarit!
 • Studiossa Janne. Pohdiskelua He-Manin ja Conanin yhteneväisyyksistä. Ryuichi Sakamoton päiväkirjamainen musiikki on täynnä elämää, kotimaisina uutuuksina mm. SOFA, Ruusut, Vuoret, M ja Rock Siltanen Group. Sisältää myös tohkeilua Suomeen saapuvasta Dungenista.
 • Poimintoja 21.-22.7. järjestettävän Uusi Tampere -festivaalin ensimmäisestä artistijulkistuksesta, lisäksi tietenkin saksalaista ja ranskalaista poppia mm. Paulinkolta ja Charlotte Adigérylta. Raikasta kotimaista punkrockia tarjoavat Aino & Hajonneet sekä Särkyneet, uutuuksia myös mm. Yaejilta ja Miley Cyrusilta.
 • Vuosi on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti, luvassa mm. uutta tamperelaista musaa Laura Moisiolta, Radio Supernovalta ja Iltalta. Uutuuksia myös mm. Everything But The Girliltä, Drumskullilta ja Clipziltä. Elektronista, akustista, junkkaa ja kaikkee!
 • Janne iloitsee alkaneesta vuodesta soittamalla sähköistä cumbiaa Kolumbiasta, vocaloidin laulamaa poppia Japanista ja elektronista musaa Hollannista. Kotimaisia herkkuja mm. Asalta, Tykopaatilta ja Sophia Mitikulta.
 • Ydinperhe esittelee life hackeja, nautiskelemme saksalaisista syntetisaattoreista, Jersey Club -soundista ja mm. norjalaisen Orions Belten ja Tampereelle tammikuussa saapuvan Dina Ögonin ihanista kappaleista!
 • Loppuvuoden uudet räppijulkaisut lämmittävät, Little Simz on tehnyt juhlavan albumin ja ASAP Rocky vakuuttaa. Jutellaan power popista ja miksi kyseisessä genressä on niin rumia levynkansia. Lisäksi tarjolla mm. Motelli Skronklea, puertoricolaista elektroräppiä ja SZA:n mieletön uutuusbiisi ”Kill Bill”.
 • Tokyo Bunny haluaa viedä meidät Tokioon, Sara-Maaria viihtyy kuitenkin paremmin Turun saaristossa. Ranskalaista diskoa, kotimaisia uutuuksia mm. Arpalta, Teini-Päältä ja Katoamispisteeltä sekä ysäriä rnb-soundia!
 • Uutta musaa mm. Liila Jokelinilta, Yuné Pinkulta ja PinkPantheressilta. Tamperelaista drum and bassia, argentiinalaista elektroa 80-luvulta ja ruotsalaisen poprockin helppoutta. Lisäksi Jacques Lu Cont- ja Coucou Chloe-tandemit!
 • Sara-Maaria ja Janne pohtivat Hollannin ja Alankomaiden eroavaisuuksia, samalla kuunnellaan mm. hienoja discobiisejä Honey Dijonilta ja Supershylta. TikTok-ajan tähdet, kuten Nessa Barrett ja Nia Archives ihastuttavat raikkaudellaan, kuin myös Elsi Sloanin uusi single Taskuun!
 • Nuoria vihaisia miehiä ja korvia kuumottelevan eksplisiittistä räppiä. Handshaking on yksinään sushibuffetissa, 77-vuotiaan Neil Youngin kitara soi edelleen rapsakasti ja raikkaasti!
 • Sara-Maaria on intoillut uusromantikkojen klubista 80-luvun taitteessa kertovasta Blitzed -dokkarista. Saamme kuulla ennakkoon Antti Aution ja Litku Klemetin persoonallisen joululaulun, lisäksi uutta kotimaista mm. artisteilta kuten Unta ja Vasas Flora och Fauna. Bonuksena ranskalaisuutta, drag queeneja ja syntikkapoppia!
 • Rihanna ja U.S. Girls ovat molemmat julkaisseet kunnon voimaballadeja, Maya Q ja Piri & Tommy puolestaan erinomaista drum and bassia. Yo La Tengon uudella singlellä on kuultavissa kaikuja 1990-luvun alusta, muistellaan myös hetki Low-yhtyeen edesmennyttä Mimi Parkeria.
 • Janne & Sara-Maaria nykyajan, menneisyyden ja menneisyydeltä kuulostavan nykyajan pauloissa. Onko Horsegirl retroa, entä Arctic Monkeys? Tarjolla myös vahvaa syntikkamenoa mm. Ellie Gouldingin, Sin Cos Tanin ja LF Systemin toimesta. Intoillaan myös vanhasta diskosoulista ja Mulatu Astatkesta.
 • Pari makupalaa Tampereen uuden tapahtumatalon Tavara-aseman alkuvuoden ohjelmasta. Onko Bicep jo kohta stadionluokan elektronista musaa, Orbital oli ainakin joskus! Uutuuksia ja uudelleenjulkaisuja sekä muuten vain hienoa musaa mm. TSHA:lta, Mdou Moctarilta, JV:ltä ja Magyar Posselta.
 • Indierokkia vuosiväliltä 1996-2022: kuuntelussa mm. Thinking Fellers Union Local 282, girl in red ja Sur-rur. Tuoretta räppiä Robert Glasperilta ja Mac Milleriltä, Matti Salo Quartet vie meidät matkalle Nepaliin & elektrohousen paluu on väistämätön!
 • Antti & Janne iloitsevat ruotsalaisten uusista ihanista julkaisuista, kuuntelussa mm. Dungen ja Fever Ray. Virkeät veteraanit Bruce Springsteen ja 22-Pistepirkko yllättävät iloisesti, ihastellaan myös kuwaitilaisräppäri Queen G:n hienoa musaa!
 • Janne & Sara-Maaria seksikkään kotimaisen rnb-popin äärellä – SAFIRA ja Terri vakuuttavat. Kuunnellaan myös Joose Keskitalon uutuussinkku ja Coolion viimeiseksi jäänyt biisi. Tekeekö blogihouse paluun ja mitä on japanilainen citypop?
 • Ice Spice uudistaa drilliä, Alman kesä ei mennyt ihan putkeen. Maaseutumatkailua Kytäjän ja Dungenin kanssa, sekä reipasta drum’n’bassia Iso-Britanniasta. Antti kertoo myös, mikä Hausmyllyn kappale saa hänen sielunsa kanteleen väräjämään.
 • Kohtaamme Stinakon täyden kuun aikaan, lisäksi kuuntelemme mm. Blood Orangen uutuussinglen, meksikolaista psykedeliaa Myunén sävelin ja Mallan "Sade" enteilee syksyä. Jannen soolona vetämässä lähetyksessä myös lofi-rokkia, loistava nuori tulokas Silva Emilia ja paljon muuta!
 • Liraz kertoo musiikin olevan vapautta, siitä nautitaan kahden tunnin ajan. Nautitaan raikkaiden veteraanien, kuten Nitsin ja Rinneradion uusista sinkuista, nuorempaa kaartia edustavat mm. Nikita Titov ja Kristiina. Mukana myös Björkin ”paluukappale”, Coco Brycen teknompaa breakbeatia ja makeita elektronisia poimintoja!
 • Uusi Tampere -ohjelman vierailevana toimittajana Jannelle seuraa pitää DJ Sara-Maaria Kylänpää. Kuunnellaan mm. Manse Psych Festeihin esiintymään tulevaa K-X-P:tä, itsevarmoja naisia Megan Thee Stallionista Beyoncéhen ja Garbagen Shirley Mansonista Moonchild Sanellyyn. Seassa myös remix saksalaisesta italodiskoklassikosta vuodelta 1986!
 • Britti-indieuutuuksia kuten Gemma Rogers ja Jamie T, kohtalokkaan tunnelmallista kotimaista Stinakon, Elia Lombardinin ja Tomppabeatsin sävelin sekä hyvää räppiä, junkkaa ja progea!
 • Mikko ”Rock” Siltanen täyttää vuosia, kunnioitamme häntä kuuntelemalla hiihtoskandaalirokkia. Blackstarkids nappaa vaikutteensa vuosituhannen alun klubiräpistä, kurkataan myös kauas 90-luvulle. Elektroninen pop voi hyvin loppukesästä 2022!
 • Paljon uutta, hienoa kotimaista: Iisa, Vuoret, Alma… Kumpi voittaa bassotaituruudessa, Thundercat vai Squarepusher? Aloitamme Ruotsi-spessulla Dungenin uuden sinkun inspiroimana!
 • Suurten tähtien, kuten Rosalían ja Beyoncén herkkupaloja. Tunnelmoimme lähestyvää Flow-festivaalia ja mm. Panssarijunan ja Sam Shinglerin uutuuksia.
 • Elektronista raikkautta pehmoainolta, HAAIlta ja Two Shelliltä. Khruangbin lyö hynttyyt yhteen malilaistähti Vieux Farka Tourén kanssa, kuunnellaan myös englantilaista rockabillyä ja Kielo Kärkkäisen Kalevala-bossanovaa.
 • Kadonnut Manner ja Billie Eilish akustisten kitaroiden kimpussa, Dxxxa D & Hzzzt ja Roope Eronen tarjoavat uutta kokeellisempaa kotimaista. Lisäksi Juhlaviikkojen tuoreita julkistuksia, juustoista rnb:tä ja kitararokkia.
 • Livelähetys Uusi Tampere -festareilta!
 • Uusi Tampere -festivaali (22.–23.7.) on ihan nurkan takana, riemuitsemme siis mm. 22-Pistepirkon, Ty Roxyn ja Eevil Stöön musasta. Lisäksi rapsakkaa räppiä Tokischalta, Mikael H:n tunnelmallista folkrockia, smooth jazzia vuodelta 1982 ja paljon paljon muuta!
 • Liian lyhyitä klubihittejä, Jakke ja Jokke sekä Lätsä, Arpalla kartta väärinpäin ja Blurin rumpali Lontoon sillalla. Myös kosmista jazzia!
 • Antti nauttii Italian auringosta, joten Janne teki ohjelman Radio Helsingin Markon kämpillä Kangasalla. Tiivistunnelmainen jakso sisältää mm. somalialaista diskoa, Ite Eerolan uunituoreen sinkun, Beyoncén, Princess Nokian ja Santigoldin kaltaisia r&b-kuninkaallisia sekä letkeää ruotsalaistunnelmointia mm. Dina Ögonilta ja Dungenilta!
 • Kesän sydämellä tavallista enemmän nostalgiaa, kuunnellaan lapsuuden autokasettimusaa ja Ol’ Dirty Bastardia. Reggaeballadien ja härskin räpin kautta kuljemme ruotsalaisiin AOR-tunnelmiin ja portugalilaiseen elektroniseen pulputukseen!
 • Kaikenlaisia rakastajia ja juhannustunnelmointia! Intoilemme ensi viikonlopun Valtteri Festivaalista Tullikamarilla, Lyyti julistaa ennätyshelteistä ja Samanna sydämistä kahvikupin pohjalla. Lisäksi jemeniläistä groovea, kantaa ottavaa r&b:tä ja uutuuksia Pharrellilta, Melolta ja PK Keräseltä.
 • Puhelinseksiä, bling-cumbiaa, Karkkiautomaattia ja muuta kesämusaa! Pohdimme musiikin vaikutusta nuoreen sieluun ja rupatellaan kinkkupaidoista ja Kuusamossa lomailemisesta. Lisäksi protestilauluja, lahtelaista räppiä ja eteläafrikkalaista omalaatuista rokkii.
 • Mainiot paluusinkut Yeah Yeah Yeahsilta ja M.I.A.:lta, intoillaan Uusi Tampere -festivaalin viimeisimmistä esiintyjäjulkaisuista, kuunnellaan Erika Sirolan kansainvälistä soundia ja mietitään mitä D Double E tykkää alihankintamessuista. Pahoittelemme jakson spiikeissä kuuluvia häiriöitä!
 • Kosolti kotimaisia ennakkokuuntelussa, maailman tyylikkäin dj on tehnyt remixin Kylie Minoguen klassikosta, scifi-painileffan ohjannut korusuunnittelija pakotti Santigoldin vaihtamaan taiteilijanimensä, lisäksi mm. maalaiscumbiaa ja pirkanmaalaista letkeää julistusta.
 • Miltä kuulostaa kaksisuisten morfien musiikki? Entä maailman odotetuin Kendrick Lamarr -albumi? Lisäksi uutuuksia mm. Jukka Nousiaiselta, Arpalta ja Tove Lolta. Oma poikamme Rony Rex on tehnyt myös ihanan yhteiskappaleen Baltimoren club-kuningatar TT The Artistin kanssa. Kevät puhkeaa!
 • Kovaäänisiä kitaroita, hajamielistä musiikkia ja paljon uutta musaa ennakkosoitossa. Eteläkorealaista ambientia, tamperelaista baleaarista diskoa ja vuoden Jazz Emma -voittajan musaa!
 • Uusintaversioita Jens Lekmanilta ja Neneh Cherryltä, omalaatuista poppia Kataloniasta, elektronisen musan klassikoita vuosikymmenien takaa ja haaveilua postrockin paluusta!
 • Big beat tekee paluun! Keskustellaan myös kissoista ja vuoden 1988 klassikkoleffasta Willow - suuri seikkailu. Lisäksi mm. kaunista balladimusaa Meksikosta, klassista rokkia ja ihanaa orgaanista disko
 • Muutamia vuosikertamaistiaisia mm. Karri Koiralta, A Tribe Called Questilta ja L7:ltä. Tummanpuhuvat elektronisen musan tuottajat ovat kevään kunniaksi julkaisseet hyväntuulista musaa. Lisäksi mm. soulia, drum’n’bassia ja keskustelua Lordista.
 • Onko two step garage suomalaisen popin tulevaisuuden soundi? On, jos Nelma U:ta on uskominen. Lisäksi luvassa krautrockin ryydyttämää millenniaaligrungea, mainstreamin lävistävää raikasta poppia, dancehall-menoa ja paljon muuta!
 • Odotamme kiivaasti tulevaa grungekesää 2022, kuuntelemme ranskalaisten houselegendojen uutuuksia, ruotsalaista punk rockia ja Jannen uutta suosikkiartistia Miso Extraa. Mutta kuka syö hevosten kuivaleivät tallilla?
 • Tänään laitetaan lapikasta lattiaan kotimaisen omaehtoisen punkin, israelilais-turkkilaisen tanssimusan ja asenteella vedetyn elektroräpin tahtiin! Mutta miltä haisevat taskuun laitetut osterit?
 • Psykedeelistä funkia Maastrichtista, keskustelua äänikirjoista ja krapuloista, kuulemme raikkaimmat räpit Turusta, Tampereelta ja Hesasta sekä uutuuksia mm. Kevin Morbylta ja pehmoainolta!
 • Vanhojen visionäärien uusia kuulumisia, housea tasa-arvon ja huomioimisen hengessä sekä roimasti kotimaisia uutuuksia. Kaikki rauhan ja rakkauden puolesta!
 • Uusi Tampereen uudet julkistukset kuuntelussa: Ty Roxy, MC Koo, Buscabulla, Etran De L’Air, Mara Balls, Iris Gold ja monet muut! Pelkkää priimaa.
 • Mr. Oizolla on laastari poskessa, kuulemme seksuaalista emansipaatiota rap-lyriikoissa. Porissa pelataan Kimbleä. Tarjolla myös lenseimmät uutuudet Khruangbinista Kurt Vileen.
 • Riemuitsemme ensi kesän festarijulkaisuista, lisäksi räppiä, kantria ja pohdintaa siitä pilasiko Skrillex dubstepin.
 • Huonoja vitsejä & hyvää musaa! Muistellaan vuosituhannen taitteen electro clashia, kuunnellaan laihialaista kolmen päivän levyä ja tutustutaan maailmantähtien raikkaisiin uutuussinkkuihin.
 • Seuraavan jakson teksti: Kotikutoista stadionrokkia Ruotsista, psykedeelisten perinteiden päivitystä ja helmi Amurilta. New York-räppi saa Antin muistelemaan omaa nuoruuttaan Peltolammin räpin unohdettuna lupauksena.
 • Megahittejä, kotimaista räminää, raikasta junkkaa ja Suspiria-battle!
 • Indierock-veteraanien uusia kujeita, modernia psykedeliaa ja Baltimoren yön sykettä tammikuun toisessa lähetyksessä!
 • Kauniita ja kokeellisia kotimaisia, pappojen yllättävä kohtaaminen sekä lattarirytmejä mm. Meksikosta, Venezuelasta ja Puerto Ricosta.
 • Risteilyä vuoden 2021 kiinnostavissa julkaisuissa. Kotona tehtyä puksutusta, korvia kuumottavaa räppiä ja omalaatuisia laulunkirjoittajia!
 • Uusi Tampere -festivaalia juhlitaan Tampereen Hiedanrannassa 22.-23.7. Jaksossa sukelletaan ensimmäisten 19 julkistetun artistin musaan! Kesä on tulossa.
 • Jälkipostmodernia pohdintaa post-genrejen nimeämisen tarkoituksenmukaisuudesta. Lisäksi intoilemme Tampereelle saapuvista Yeboyahista ja Tamikrestistä sekä kuuntelemme uunikuumaa drum and bassia.
 • Mitä rötösherrat kuuntelevat kabineteissaan? Soitetaan myös raikkaimmat kotimaiset uutuudet, kantaaottavaa hiphopia niin Walesista kuin Keniastakin. Juhlimme myös Britneyn vapautumista!
 • Sad bangereita, iskelmälainoja ja tuoretta kotimaista post-hardcorea ennakkokuuntelussa.
 • Millainen fiilis on tuijottaa stereoiden sinivihreitä ledejä pimeässä? Käymme Torontossa, Kongossa, Guineassa, Italiassa ja Brooklynissä, koko homma kruunataan manselaisella reivipianolla!
 • Roppakaupalla kotimaisia uutuussinkkuja, rupattelua Lost in Musicista ja Superwoodista. Piipahdamme myös aikuismusiikin synkässä hetteikössä ja kuuntelemme blogihousen selviytyjien viimeaikaisia hittejä!
 • Taas mennään! Vieraillaan musiikin siivin mm. Rovaniemellä, Ruotsissa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Rupatellaan Kanyesta ja Karkkiautomaatista ja mietitään kuinka numeroita lausutaan norjaksi.
 • TikTok-räppitähtiä, Ty Roxyn ja Ananaksen uunituoreita syntikkapop-helmiä ja keskustelua Kim Gordonin muistelmista!
 • Steel band-musaa Saksasta, kiehtovia kotimaisia uutuuksia kuten Freckleface ja Lyyti sekä raikas uusi Duran Duran-sinkku ja niin paljon muuta!
 • Musaa Ruotsista, New Yorkista, Valkeakoskelta ja Etelä-Koreasta. Twerkkausta ja punk rockia. Dungen tarkoittaa hedelmätarhaa!
 • 1990-luku kaikuu uusissa julkaisuissa. Lisäksi mietitään myös, ovatko steel band -rumpusämplet tämän kesän soundi!
 • Tarjolla tuoreita tuulahduksia Turusta sekä mm. shoegazen ja drum’n’bassin paluut! Antti on luopunut farkuista kesän ajaksi.
 • Studiossa on hyttynen ja lähetyksessä perehdytään maailmanmusiikkivaikutteisiin indiebiiseihin mm. Göteborgista, Amsterdamista, Viialasta ja Kuhmalahdelta!
 • Ensimmäisessä Uusi Tampere-lähetyksessä kuunnellaan rutkasti uutta kotimaista musaa ja pari ennakkoakin! Mukana mm. Rosita Luu, Tkay Maidza ja Amuri.
Näytä lisää