Tyttöjen Talossa

Perjantaisin Radio Helsingissä ollaan Tyttöjen Talossa!

Kenen ääni kuuluu mediassa? Kuinka vanha pitää ihmisen olla, että voi tietää jotain? Mitä tapahtuu, kun Helsingin Tyttöjen Talon kolme nuorta ottavat tilan haltuun ja tuovat itsensä sen keskiöön?

Ohjelma avaa ovet ja kutsuu kuuntelemaan, mitä Helsingin Tyttöjen Talolla on puhuttu ja tarkasteltu jo 20 vuoden ajan.

Helsingin Tyttöjen Talon ohjaaja Sophia Wekesa ja kolme nuorta Eeti, Xishun ja Rebekka tarkastelevat 10 jakson verran elämää sekä siinä toistuvia ilmiöitä intersektionaalisesti ja feminiinisten linssien kautta.

Ohjelma on tauolla.

Yhteistyö­kumppanit

On-demand

 • play / pause 13.7.2018 13.00
  Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
  Linkin haku epäonnistui!
  Haetaan jakson linkkiä...
  Tänään ollaan toistaiseksi viimeistä kertaa Tyttöjen talossa. Ohjelmassa käydään läpi kaikki se mistä ei ehditty jutella - ja tietenkin luvassa juhlat! Ohjelman tarjoaa Kisko Labs.
 • Tyttöys x ruskeus. Vieraana Ruskeat Tytöt -median päätoimittaja Koko Hubara, jonka kanssa nuorten paneelin Rebekka ja Xishun pohtivat, miltä tuntuu elää ja kasvaa ruskeuden ja tyttöyden intersektiossa. Ohjelman tarjoaa Kisko Labs.
 • PRIDE. Keskustelua alkaen liikkeen historiasta siihen, mitä voi laittaa lauantain kulkueeseen päälle. Ohjelman tarjoaa Kisko Labs.
 • Poikien Talossa. Myös pojille on tarjolla sukupuolisensitiivinen turvallinen tila Helsingissä. Jaksossa keskustellaan Poikien Talon kävijöiden ja työntekijän kanssa siitä, mitä ovat poikien erityiskysymykset. Miten pääsemme toksisesta maskuliinisuudesta pois ja uudelleen rakennamme miehuutta? Ohjelman tarjoaa Kisko Labs.
 • Mikä kuuluu seurusteluun, mikä ei? Puhuvatko nuoret sinkkuudesta samalla tavalla kuin seurustelusta? Seksuaalikasvatus-osiossa vastataan kysymykseen: Milloin voi alkaa harrastamaan seksiä?
 • Teemana sukupuolisensitiivisyys ja sanat. Mitä sukupuolisensitiivisyys oikeasti tarkoittaa ja miten se eroaa sukupuolineutraaliuudesta? Mistä kumpuaa jatkuvasti uusia sanoja kuvaamaan ihmisten erityisyyksiä?
 • Kauneusihanteet, minkälaisia paineita ne luovat ja kuinka paljon aikaa elämästä kuluu muiden ihmisten miellyttämiseen? Seksuaalikasvatus-osiossa vastataan kysymykseen: Onko normaalia, jos ei saa orgasmia yhdynnän aikana?
 • Tyttöjen Talossa teemana koulu ja unelmat. Ohjelman tarjoaa Kisko Labs.
 • Tervetuloa Tyttöjen Taloon! Teemana tänään tyttöys.
Näytä lisää