SXSW 2024

Markus Nordenstreng on Texasissa Austinin South By Southwest -tapahtumassa haistelemassa uusia tuulia kulttuurin ja teknologian saralta. Luvassa Maren raportti ja uusia musiikkilöytöjä!

 

 

 

Tekijät

On-demand

 • play / pause 23.3.2024 17.00
  Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
  Linkin haku epäonnistui!
  Haetaan jakson linkkiä...
  Mare Nordenstreng raportoi South By Southwest -tapahtumasta Austinista, Texasista. Haastateltavina muun muassa SXSW:ssa viime viikolla esiintynyt Lxandra, Suomen ulkoministeriön kulttuurin ja luovien alojen lähettiläs Paula Parviainen sekä Music Finlandin SXSW showcasen organisoinut Niko Kangas. Lisäksi luvassa tuoretta musaa tämän vuoden tapahtuman hypetetyimmiltä artisteilta. 
 • Markus Nordenstreng kävi Texasissa Austinin South By Southwest -tapahtumassa haistelemassa uusia tuulia kulttuurin ja teknologian saralta. Luvassa Maren raportti ja uusia musiikkilöytöjä!
 • Matti Nives ja Markus Nordenstreng raportoivat South By Southwest -tapahtumasta Texasin Austinista. Millainen musa-, leffa- ja teknologia-alan suurhäppening oli parin vuoden pandemiatauon jälkeen? Ohjelmassa vierailevat myös SXSW-leffafestareilla nähdyn Sokea mies, joka ei halunnut nähdä Titanicia -elokuvan tuottaja Jani Pösö, Beggars Groupin USA:n toimitusjohtaja ja Valley Of Search -levymerkin perustaja Nabil Ayers, sekä Rockadillo Recordsin Tapio Korjus, joka on käynyt SXSW:ssä jo yli 20 kertaa.