ROSA

ROSA on Radio Helsingin uusi kulttuurin keskusteluohjelma. ROSA nostaa kissan pöydälle ja kysyy tyhmätkin kysymykset – mikä kiinnostaa, mikä ärsyttää? Rohkeaa kulttuurikeskustelua vetää alan vaikuttaja Rosa Meriläinen. Rosan kanssa keskustelemassa on vaihtuva kulttuurialan paneeli.

ROSA tarttuu kulttuuriaiheisiin intohimoisesti ja asiantuntevasti – ja ennen kaikkea viihdyttävästi. Ohjelmassa kuunnellaan ajankohtainen listaykkönen, josta keskustellaan suoraan.

Kulttuurikansanradio-osiossa kuullaan, mikä kansaa ärsyttää – laita ränttisi Kulttuurikansanradioon: rosa@radiohelsinki.fi

ROSA – kulttuurikissa pöydälle!

Tuottaja: Rosanna Mantila

rosanna.mantila@radiohelsinki.fi

ROSA Radio Helsingissä keskiviikkoisin klo 11–12 tai jälkikäteen podcastina osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella silloin, kun sinulle sopii!

Tekijät

Tulossa

 • ROSA 1.12.2021 11.00
 • ROSA 8.12.2021 11.00
 • ROSA 15.12.2021 11.00

On-demand

 • play / pause 24.11.2021 11.00
  Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
  Linkin haku epäonnistui!
  Haetaan jakson linkkiä...
  Kenet pitäisi palkita Kulttuurigaalassa? ROSA perehtyy 25.11. järjestettävään Kulttuurigaalaan ja sen ehdokkaisiin. Ohjelman juontaa Rosa Meriläinen. Panelisteina ovat kuvajournalisti Touko Hujanen, kirjailija ja näytelmäkirjailija Johannes Ekholm sekä muusikko, kulttuuri- ja taidealan moniosaaja ja yrittäjä Mertsi Lindgren.
 • Tää sun täytyy nähdä! Kulttuurikansanradiossa kuullaan, mikä kansaa ärsyttää – miksi kaikkia musikaaleja tituleerataan suurmusikaaleiksi? Ohjelman juontaa Rosa Meriläinen. Jakson panelistit ovat käsikirjoittaja ja koomikko Kaisa Pylkkänen, arkkitehti ja prof. Kaius Tuoren johtaman ERC-rahoitteisen SpaceLaw-tutkimushankkeen Helsingin yliopiston tutkijatohtori Juhana Heikonen sekä muusikko, kulttuuri- ja taidealan moniosaaja sekä yrittäjä Mertsi Lindgren.