Poikkeuslinjalla

Tiedekulma ja Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta tarjoavat osallistavaa ja asiantuntevaa puheohjelmaa poikkeustilanteen keskelle. Poikkeuslinjalla-ohjelmasarjassa Helsingin yliopiston tutkijat ja muut asiantuntijat keskustelevat koronakriisin myötä häämöttävistä näköaloista. Sarjan juontajina toimivat työelämäprofessori Pekka Sauri ja yleisen valtio-opin dosentti Hanna Wass.

Pyrkimys saada koronavirus ja sen seuraukset hallintaan muuttaa koko maailmaa. Sen sijaan, että pyrkisimme palaamaan entiseen, eteen avautuu mahdollisuus rakentaa oikeudenmukaisempaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Tähän tarvitaan koko kylän aivot käyttöön.

Poikkeuslinjalla-ohjelmassa keskustellaan koronakriisin myötä häämöttävistä näköaloista. Ohjelma livestriimataan Tiedekulmasta keskiviikkoisin klo 15 ja julkaistaan podcastina torstaisin kevään 2020 ajan.

Sarjan tuottavat Helsingin yliopiston Tiedekulma ja valtiotieteellinen tiedekunta. Ohjelman sisällöllisenä tuottajana ja vuorovaikutusmoderaattorina toimii yleisen valtio-opin dosentti Hanna Wass.

Katso Poikkeuslinjalla-livestriimejä ja -tallenteita täältä.

Tutustu Tiedekulmaan täältä.

Seuraa Tiedekulmaa somessa:

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

#tiedekulma

#poikkeuslinjalla